Ел. инструментите. Консумативи.
idunno - специалист
Здравейте,
Трябва ми 14.4/3Аh NIMH батерия за винтоверта.Навсякаде искат по 300 лв за парче :shock: .Някой да знае някой по- милостив тъурговец :-D
l_bonev - специалист
Най лесния начин е като си купиш 12бр. акумулаторни батериий1.2V и ги споиш една за друга ,след което ги монтираш в старата кутия.Имай впредвит,че добрите батерий варират от4-8 лв. за брой.Ако си от София отиваш до Конрад или до Валдис на ул.Будапеща 25,имат сайт можеш да провериш повече с подробности и на тел.029832045.
www.valdis.com Там дори могат да ти ги електроспоят и пакетират .Правих един аку. там за Хитачито и ми излезе около 55лв :supz:
idunno - специалист
Много благодаря, ще отскоча до конрад.На моето Хитачи слава богу още му карат батериите
Kasper - специалист
Още един глас за Валдис - много коректни и батериите имат гаранция!
sasim - специалист
В Конрад елементите не са хубави. Купувах два пъти от там с надеждата че първия път може да съм попаднал на лоша партида, но уви не. Първо елементите бяха доста разредени, което значи че са седяли дълго време по складовете. Тези елементи трябва да се зареждат периодично защото, когато напрежението им падне под определена граница настъпват процеси вътре в батерията, които водят да самоунищожаване. Та сглобявам си аз батерията и когато я сложих на зарядното, елементите беха толкова зле че не ги призна( засече ги като повредена батерия) Втория път положението беше същото. Хубави елементи са на Пнасоник, но там цената е много солена.
vvventsi - специалист
sasim написа:
В Конрад елементите не са хубави. Купувах два пъти от там с надеждата че първия път може да съм попаднал на лоша партида, но уви не. Първо елементите бяха доста разредени, което значи че са седяли дълго време по складовете. Тези елементи трябва да се зареждат периодично защото, когато напрежението им падне под определена граница настъпват процеси вътре в батерията, които водят да самоунищожаване. Та сглобявам си аз батерията и когато я сложих на зарядното, елементите беха толкова зле че не ги призна( засече ги като повредена батерия) Втория път положението беше същото. Хубави елементи са на Пнасоник, но там цената е много солена.
трябваше да ги заредиш предварително на друго зарядно и да следиш напрежението,после да ги монтираш в батерията.!
sasim - специалист
Ха зареждах ги те просто толкова си държаха напрежение.

Тема "Откъде да купя батерия за Макитата" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: