Ел. инструментите. Консумативи.
kam34 - специалист
Този ъглов патронник в Лидъла дали става за работа http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg ... _15008.htm. Основно си мисля че мога да завивам рапидки и копчета за картон на терсене място близо до стена например. :? Ама тия обороти макс 500 ми се виждат малки да не вземе да се разпадне ако се завърти с повече.
dpp - специалист
До кога е тая промоция? Ще взема и аз да се обзаведа. Рядко се налага но си е много удобно. Оборотите - ами то обикновено се пробиват слаби материали, ще върши работа. Има ги по ибей, на подобни цени са. От тук ще си го взема аз да не се занимавам с транспорт!
jekasus - майстор
Преди две години си взимах от Баумакс - Бургас тази приставка и я ползвам точно за такава работа.
Изображение
kotyo - специалист
Ей такова си търся и аз, обиколих всякакви баумакси и тем подобни- няма и няма. Естествено търся не някое фирмено от 60лв., а куче от 12-15, но явно са изчерпани..
pavkatay - майстор
Аз ще споделя сагата по закупуването на такава чудесия.
Отдавна исках да си купя и миналата пролет отделих 2-3 дни специално за тази работа-телефони, интернет.....
Оказа се, че този го имал, онзи го продавал, повечето изобщо не бяха чували за него и само един човек в града ми предложи доставка срещу 50-60 лв.
Накрая от един линк в тема на колегата ivanovrg си набелязах инструмента(оказа се единствена алтернатива на местния търговец), но нямаха доставка от Англия. Поръчах си го на приятели и след 2 месеца ми го донесоха на крака. Цената беше пак 50-60лв, но имаше бонус -50 бита PH2,50 бита PZ2 и двете с марка DeWalt, гъвкава връзка(пак върши работата на ъгловата глава, но с променлив ъгъл), магнитен накрайник с дълбочинен ограничител(регулируема) и магнитен нкрайник около 200мм.
Въпреки, че имам инструмента като видях, че има в 'Лидъл' хукнах да си купувам в понеделник('щото е рядка птица). Нямаше такова нещо и затова си купих един стек бира и си тръгнах. Вчера, обаче пак видях брошурата и днес пак се затичах, защото реших, че онзи ден съм се объркал и не съм го видял 'чудото'. Да, ама една кака от персонала чистосърдечно ми обясни, че такова нещо не е имало.
kam34 - специалист
Това не ми харесвам на този немски селски магазин вадят някви неща тук там за малко и после пак ги крият по складовете :?

Взех го патронничето още не съм го пробвал ама като го гледам ше става.
ivanovrg - специалист
pavkatay написа:
Накрая от един линк в тема на колегата ivanovrg си набелязах инструмента(оказа се единствена алтернатива на местния търговец), но нямаха доставка от Англия. Поръчах си го на приятели и след 2 месеца ми го донесоха на крака. Цената беше пак 50-60лв, но имаше бонус -50 бита PH2,50 бита PZ2 и двете с марка DeWalt, гъвкава връзка(пак върши работата на ъгловата глава, но с променлив ъгъл), магнитен накрайник с дълбочинен ограничител(регулируема) и магнитен нкрайник около 200мм.
Аз този комплект го купих заради тази глава,но рядко я ползвам(много трудно се работи с нея)
Имам ъглов винтоверт и него си ползвам
Обаче дългия магнитен накрайник е супер.Него го използвам постоянно за обръщане на прозорци
Битовете на ДеВолт също не ми харесват
може би са добри но не са точно за видите които ползваме(по скоро видите не стават,но това има-това ползваме)

ето един линк с прилична цена и доставка до БГ
http://www.ebay.com/itm/Laser-Tools-Ang ... 3058wt_832
jekasus - майстор
Влизам си във Баумакс - Варна и какво виждам :-D
Прикачен файл:
DSC_0336.JPG
pavkatay - майстор
jekasus написа:
Влизам си във Баумакс - Варна и какво виждам :-D
Прикачен файл:
DSC_0336.JPG
Ама сега ли? :shock: