Ел. инструментите. Консумативи.
ivanvasilev1970 - специалист
Здравейте,
предстои ми ремонт в нов апартамент и един от инструментите, които се замислям да купя е лазарен нивелир.
Надявам се да ми е полезен при лепене мна плочките и ред други ситуации...
Днес мернах в Практикер, че BOSCH QUIGO e на промоция 119-->109 лева.
То не е кой знае какво намаление-ама все пак посъветвайте ме-достатъчен ли е гъдела на промоцията за да инвестирам 109 лева в самонивелиращ се уред със следните параметри:
◦Работен диапазон, прибл. 5 m
◦Лазерен диод 635 nm
◦Клас на лазера 2
◦Точност ± 0,8 mm/m
◦Тегло 0,25 kg
◦Батерия 2 x 1,5 V LR03 (AAA)

Ако има нещо по-добро около тази цена споделете-марка магазин...
Благодаря,
Иван
Chefo77 - майстор
Е, ако искаш да си направиш гъдела, и мислиш, че ще можеш да го използваш ... май просто ти трябва някой да ти каже ВЗЕМАЙ! :)
Аз по-миналата седмица минах през магазин, в който съм редовен клиент и ... отнесох един Скил 500 за ... 20 лева. Не че ми трябваше, не е върха на сладоледа, нивелира се ръчно, но пък 20 лева къде не са дадени :) Нали и аз трябва да се похваля някъде :) :)
jekasus - майстор
Това без статив ли е цената? И така си е добра цена, аз на моя старичкия бош PCL1 си взимах от Метро един статив за 35 лв.
А дали ти трябва......въпроса какво ще го правиш после, след ремонта.
freshenero - специалист
Ако ти е за едната инвестиция,и то за един апартамент,по-добре си купи за 5-6 лв. маркуч,напълни го с вода,даваш ниво на апартамента с него за 10 мин. и със останалите пари можеш да импровизираш..........!!!
ivanvasilev1970 - специалист
Chefo77 написа:
Е, ако искаш да си направиш гъдела, и мислиш, че ще можеш да го използваш ... май просто ти трябва някой да ти каже ВЗЕМАЙ! :)
Аз по-миналата седмица минах през магазин, в който съм редовен клиент и ... отнесох един Скил 500 за ... 20 лева. Не че ми трябваше, не е върха на сладоледа, нивелира се ръчно, но пък 20 лева къде не са дадени :) Нали и аз трябва да се похваля някъде :) :)
Chefo-та кой е този магазин? от колко беше намаленм на 20 лева?
Chefo77 - майстор
ivanvasilev1970 написа:
Chefo77 написа:
Chefo-та кой е този магазин? от колко беше намаленм на 20 лева?
Няма да правя реклама, просто беше залежала "стока", ползвана за мостра, и гледаха как да се оттърват :) Използван е на статив де и докато му свършат батериите.
От 69 ми го намалиха.

Тема "покупка на лазарен нивелир-Bosch QUIGO???" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: