• 1
  • 2
Ел. инструментите. Консумативи.
kristi78 - специалист
Здравейте! отдавна искам да си купя мултицет, и след голямо търсене се спрях на марката mastech. Не е от най-добрите но финансите ми не позволяват повече. След като избрах тази марка, избрах и модела MY-62. За моите нужди той е най-подходящ. Но като започнах да търся по интернет магазините намерих общо три варианта на този модел. И въпроса ми е кой от тях е ,,оригинален,, на mastech. И кой от тях ще ми препоръчате. На мен ми допада повече класическия правоъгълен дизайн, като първите два. Като параметри и трите ме устройват. Бих искал да чуя вашето мнение по въпроса. КОЙ ОТ ТРИТЕ ДА СИ ВЗЕМА :)

Изображение
Изображение
Изображение
rositodor - специалист
Чел съм по форумите че хвалеха тъмнозеления...
griffin - майстор
Първите два ми приличат на дежурните китайци които са по магазините, последния прилича по форма на мастека който си зех от ебей ms8268 моя дойде с талон от фабриката на който имаше сериен номер и печат. Ако и твоя дойде така може и да е оригинален, доколкото четох преди марката предлагаше относително добри продукти на ниски цени и се борят да си изградят име. Ако ще пипаш по често уреда огледай за autorange модели, аз преминах от модел като на първата снимка която си дал към тоя модел дето дадох и сежродих. По спомени от ибей се върза 22-28 долара но не помня точно.
kristi78 - специалист
е да първия доста прилича на китайски боклук, втория по клони към оригинала, на третия не ми харесва много дизайна но не е много страшно. в ибея има много от 2-ия (2 снимка)вариант

Други мнения :?
griffin - майстор
Според сайта на производителя последния на външен вид :)
http://www.p-mastech.com/index.php?page ... &Itemid=29
kristi78 - специалист
другия зелен мисля че също е оригинален обаче по-стара версия. И кой онлайн магазин ще посъветвате
kristi78 - специалист
къде изчезнахте бе хора :roll:
moimoimoi - майстор
в сайта на фирмата има ето това http://www.p-mastech.com/index.php?page ... &Itemid=29

т.е. последния зелен е оригиналния
kristi78 - специалист
благодаря за отговора! Колега знаеш ли от къде мога да го поръчам :)
kam34 - специалист
И трите са оригинални просто са от различни години на производство. Жълтия е най стар, средния е междинен вариант, най новия е последния. Аз бих предпочел най новия, има доста подобрения например предпазител на големия токов обхват, меренето на кондензатори е вече през сондите, а не през гадните гнезда на горните два варианта. Меренето на транзистори е през специален преходник който също е доста по удобен от гнездата на първите два, отговаря на европейски стандарт за безопасност. Това са видимите неща от пръв поглед.
  • 1
  • 2

Тема "какъв мултицет MASTECH е по-надежден" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: