• 1
  • 2
Ел. инструментите. Консумативи.
estorm - специалист
Здравейте. По погрешка купих от ибей това без батерии и сега се чудя какво да го правя.
Дали мога да го подкарам с 2х12В или 4х6В от онези на LAVA сухи оловни акумулатори ако не греша ?
Вече го пуснах в продавалника, но ако има начин да го ползвам бих си го оставил защото е ново и може да потрябва някой ден. Кутия за акум. елем. като неговата никъде няма.

Прикачен файл

HITACHI DRILL DH24DVC.jpg
stiv1961 - майстор
Виж в този сайт:
http://www.toolstop.co.uk/hitachi-dh24d ... pad-p13722
По принцип го дават с 2 x 2AH NiMH акумулатори.... пробвай :)
Моя винтоверт/ 12 В/ го карам вече една година с един сух акумулатор за 7- 8 лв. от Конрад 12 В/ 2 АЧ
estorm - специалист
Не става от сайта. Една батерия оттам ми излиза повече отколкото дадох за машинката. Идеята ми е да намеря или празна кутия и да си купя елементи или да пробвам с тия оловните. Ще потърся из сервизите. Колега от сайта ми даде координати на сервиз в Пловдив защото имах идентичен проблем и с Макитата която си взех та дано оттам ми помогнат
LazarGanev - "Велик майстор"
С Драгозов говори ли?
stiv1961 - майстор
Аз не ти казвам да купуваш а да видиш, че са 2 х 12 В. Питай колегата Kumay/ може и на лични/
estorm - специалист
Не познавам Драгозов , но ако е Стоян в Пловдив за Макитата /да/ за това Хитачи още не.
dragozow - майстор
Не мога да помогна, не го внасяме това. Като знам цените на батериите по-добре търси друг вариант. Аз купих от ибей едиб ключ за Фолксваген, страшна далавера за 3.5 долара. Вчера пристигна....само лепенката за ключа. Пише си ама кой да чете.
stiv1961 - майстор
dragozow написа:
Аз купих от ибей едиб ключ за Фолксваген, страшна далавера за 3.5 долара. Вчера пристигна....само лепенката за ключа. Пише си ама кой да чете.
:-D :-D :-D Де,ба и китайски , и английски и к,ви ли не продавалници :sad:
Куплирай два акумулатора като тези и действай:

Прикачен файл

bat_12v_1.3ah_vipow_1072.jpg
bat_12v_1.3ah_vipow_1072.jpg (15.33 KиБ) Видяна 2854 пъти
estorm - специалист
Ще пробвам като гледам това е решението
Драгозов все пак си минал тънко. Аз вчера се засилих по едни страхотни машинки по за 19,90 паунда. Като се зачетох отдолу се оказа, че всъщност за тия пари получаваш СД с адреси и тлф откъдето имало вероятност да си ги купиш.
Изобретателни копелета :-D
Kumay - майстор
estorm написа:
Не познавам Драгозов , но ако е Стоян в Пловдив за Макитата /да/ за това Хитачи още не.
Пак Стоян питай! Може да измисли нещо.
Ама като сте луднали по тия английски продавалници! Безплатен обяд няма! А атрактивни оферти има и в БГ, ама всички станаха "модерни"- търсят в он-лайн магазини без наличности и съответно неактуални цени! Спирам, че пак ще ме забършат с големия парцал... :axe:
:supz:
  • 1
  • 2

Тема "Въпрос за перфоратор къртач Хитачи на 24В" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: