• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9
Ел. инструментите. Консумативи.
ferrari4456 - специалист
Понеже последните 3флекса за 3години ми заминаха искам да си взема нещо ново ,взех einhell от практикер за 69,90 ,но нещо не се сработихме и го продадох.
Някой работил ли е с това?
http://shop.kirov.net/?cid=80&pid=49
Трябва ми да срежа някое желязо и общо взехо малки неща.Имам и един skill голям за другите работи ,но не ми е удобен да го мъкна по обекти и неща.
aiako - специалист
Аз съм изключително доволен от този флекс :)
Никаква нужда от обслужване 3 години, а с него съм рязал доста тухли,керемиди,плочки. Не се задъхваше дори при рязане на 15мм планки. :mrgreen:
Преди това имах райдер, и 2 други евтини играчки... едната умря на 3-тата плочка :axe:
gogo7777 - майстор
Роберт Бош изобщо не знае за зелените флексчета. :-D Наясно ли си с това :-D . По-добре дай още 20 лева и си купи Спарки. Виждам, че питаш за посредствена техника и Спаркито е отлична алтернатива :-D. И диска му е по-голям 125мм

http://www.nlsltd.biz/sparkymashini/spa ... _m750.html
Последна промяна от gogo7777 на нед дек 02, 2012 6:44 pm, променено общо 2 пъти.
ralev - специалист
Това е най-неудобната машина на пазара, мега неудобна за работа с една ръка. Не съм срещал друг толкова не ергономичен ъглошлаив.
ferrari4456 - специалист
gogo7777 написа:
Роберт Бош изобщо не знае за зелените флексчета. :-D Наясно ли си с това :-D . По-добре дай още 20 лева и си купи Спарки. Виждам, че питаш за посредствена техника и Спаркито е отлична алтернатива :-D. И диска му е по-голям 125мм

http://www.nlsltd.biz/sparkymashini/spa ... _m750.html
sparky-то е един от този флексове ,който съм изгорил :-D
Някво много ръбато и никво не.Не мога да разбера ,защо при тези ватове ,като го натисна на работа ,го осещам как намалява оборотите и почва да се мъчи.
Май ще взема bosch-а.Щом колегата е доволен за 3години ,аз за 1година ще му избия парите и после ще го продам с оставащата 1година гаранция и взимам ново.Принципно на запад така правят с почти всичко ,всяка кола на 5години(свършила гаранция) заминава за нашата страна или подобно :-D .
gogo7777 - майстор
като го натисна на работа ,го осещам как намалява оборотите и почва да се мъчи.
Много го натискаш :-D . То който и да е флекс, като го налегаш зверски ще намалява оборотите. Тоя, към който си се засилил да го купуваш, намалява оборотите без да го напъваш :-D
Бат Иво - специалист
Makita & Metabo & Bosch-Azul Всичко друго е комромис! :partyman:
jekasus - майстор
Бат Иво написа:
Makita & Metabo & Bosch-Azul Всичко друго е комромис! :partyman:
И европейска минимална заплата.
MamaMy - майстор
Moeто мнение е да търсиш флекс удобен за рязане с една ръка. Някой на който можеш да обхванеш корпуса. Мощност може да имаш в излишък и пак да не ти пасне флекса.
aiako - специалист
Да за това не се бях замислял, но боша винаги го държа с 2 ръце :-D
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9

Тема "Избор на флекс" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: