Конкретно ме интересува за модела Перфоратор SDS+ METABO KHE 2443
Прикачен файл
548_image_small.jpg (6.15 KиБ) Видяна 5988 пъти
Прикачен файл
idunno написа:Единственото, което съм чувал е,че патронника е малко слаб.Имам колега, който ползва Метабо от години и е много доволен,Аз, лично, смятам да премина на метабо.Даже поръчах един винтоверт от LTX серията и един флекс.Колко е нормално да държат батериите на Макитата?(винаги батериите са скъпи без значение коя марка са). Днес всичко се произвежда в Китай от компа на който стоиш до телефона в джоба ти.
Макита...тази марка вече е я броя в хоби жанра.Не може да си купи човек винтоверт за 800 лв и след 5 години да му поискат 300 лв. за батерия-хитра стратегия на жълтурите, ама не са познали.От моя опит - по -добре Made in Germany , made in ...china, както ще да го наричат Макита, Хитачи.Само ще спомена ,че за същото време на старото Хилти батериите още държат.
idunno написа:Макита...тази марка вече е я броя в хоби жанра...Интересно, синият Бош къде го класираш? В хоби или профи? И в Made in Germany или Made in China?
От моя опит - по -добре Made in Germany , made in ...china, както ще да го наричат Макита, Хитачи.Само ще спомена ,че за същото време на старото Хилти батериите още държат.
gogo7777 написа:1+имат скъпа поддръжкаАбсолютно вярно. Поне 5 пъти съм го ремонтирал и обслужвал за 3 години и съм много разочарованОт както купих Макита не искам да чувам за други
Макитата е шампиона в този клас
. Ще свърши повече работа от Метабото и Боша взети заедно.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: