Ел. инструментите. Консумативи.
Смятам да си купя Raider RD-HD14 за домашни цели. Ще се пробива за монтаж на мебели и за сваляне на плочки на баня.
Изображение
Тизи Raider RD-HD14 ми се струва на прилична цена (90 лева), но не знам дали има съединител при заклинване на бургията. Дали да търся нещо по леко и какво може да предложите.
jekasus - майстор
Има съединител.
Ползвам такъв вече трета (или четвърта година :?),кърти добре, по-точно за 90 лв. просто перфектно.
Ако не го побъркваш с работа и го поддържаш добре, ще изкара дълго време.

П.П. - сега ще почнат да предлагат макити, бошове и девалти. :-D
fox_vt - майстор
jekasus написа:
П.П. - сега ще почнат да предлагат макити, бошове и девалти. :-D
:lol: :lol: не са надушили темата още :-D Пък и как ще ползваш само за домашно ползване райдър-ако се събудиш нахъсан със професионална злоба за работа трябва да имаш на рафта машина поне за 3 цифрена сума започваща със 5 най малко.
jekasus - майстор
fox_vt написа:
трябва да имаш на рафта машина поне за 3 цифрена сума започваща със 5 най малко.
За това хората си ги купиха и ги дават под наем :-D
mitko64 - майстор
Понеже стана въпрос за покупки на перфоратор, да се похваля с новата си дълго планирана придобивка- Meister Craft MPMB 900Р.За месец ежедневен гърч, се държи чудесно- предимно къртене и бъркане и малко пробиване. Не че му правя реклама в тази тема, понеже е съвсем друга цена, просто споделям впечатления от първивт двускоростен перфоратор който съм виждал.
kam34 - специалист
За 90лв дори и да има не може да му се вярва.

Тема "Raider RD-HD14 има ли съединител ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: