Ел. инструментите. Консумативи.
MamaMy - майстор
Прочетох всички теми за тази дрелка. Отговаря на всички мои изисквания. Има плавен регулатор на оборота, реверс, бързо затягащ безключов патронник и най-важното достатъчно лека. Сравнявах я с доста други, но тази дори и като цена е по-добра. Все пак се колебая. Дали не съм пропуснал нещо по-добро? Гледах, че има от други марки с метален патронник. Хубаво е да пише някой който е работил и с други. Все пак ергономиката също е от значение, а по снимки в нета трудно се познава.

http://devimax.com/language/bg-bg/produ ... -100e.aspx
freshenero - специалист
За тия пари е повече от отлична.Това е единствения инструмент на Спарки който ме радва,ама истински.Лек и удобен.Не го ли товариш,ще те слуша дълго.Имам и приятели които са доволни.Даже зарибих 1-2-ма да си вземат. :supz:
MamaMy - майстор
На Спарки имам ъглошлайф М1050Е. Не мога да кажа, че е лош. Върши ми страхотна работа, но има доста дразнещи кусури. Като започнем от диаметъра на корпуса непозволяващ работа с една ръка и свършим с прекалено шумният редуктор и големите вибрации. Вярно, за парите си има много екстри и е достатъчно мощен, но оставя едно леко неприятно усещане за посредственост.
Последна промяна от MamaMy на ср ное 28, 2012 11:00 pm, променено общо 1 път.
idunno - специалист
...като дадеш 300 лв. за подобен флекс ще ти се изпари това усещане. :)
kalpev - специалист
BR 100E за тази си цена е супер и няма алтернатива. Корава машинка е, лека и удобна за обхватна работа.
Ползвал съм и BUR150E, определено надмина очакванията, очаквах да е по-посредствена за цената си. Въобще, Sparky някой път успяват да изкарат удачен и сполучлив модел. Тези двата са такива.
MamaMy, няма да сгрешиш в избора си, правилно си се ориентирал.
dragozow - майстор
Ето ти едно Felisatti като искаш алтернатива:
http://www.argo-market.com/Products/Details/1604

Наскоро купих за подарък на приятел, но още не съм го подарил. Не е лоша за толкова пари.
stiv1961 - майстор
MamaMy написа:
Прочетох всички теми за тази дрелка. Отговаря на всички мои изисквания. Има плавен регулатор на оборота, реверс, бързо затягащ безключов патронник и най-важното достатъчно лека. Сравнявах я с доста други, но тази дори и като цена е по-добра. Все пак се колебая. Дали не съм пропуснал нещо по-добро? Гледах, че има от други марки с метален патронник. Хубаво е да пише някой който е работил и с други. Все пак ергономиката също е от значение, а по снимки в нета трудно се познава.

http://devimax.com/language/bg-bg/produ ... -100e.aspx
Купих си я преди няколко месеца от същия сайт за същите пари/ доста време е на промоция :) . Много съм доволен, единствения недостатък за сега е, че не мога да я монтирам на стойката за да я ползвам като настолна.
ZEDYCUS - майстор
Имам и Спаркито , а преди две години си купих и Макита 6413. Спаркито е определено по ергономично от Макитата-119лв. Много по добре ми ляга в ръката, отделно Макитата е малко по дълга не съм мерил, но е към 2см по дълга мисля .По тиха и малко по мощна, но и по тежка. Това и е единствения плюс, в ергономиката Спаркито печели. :partyman:
MamaMy - майстор
Направо ме навивате. Аз се колебаех и за тази Мактек МТ607. Тя е с почти същите параметри само мощността е в повече.

Тема "BR 100E има ли по-добра алтернатива?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: