• 1
  • 2
Ел. инструментите. Консумативи.
svetlyon - напреднал
Здравейте, имаме един перфоратор Metabo KHE 24 sp, който спря да върти все едно не се зацепва или ддз върти но много странно и като го напънеш блокира и претраква. Разглобих го и се оказа, че всички механизми са си му наред, но лагера който е точно отпред на патронника е разбит и някаква пружина има и т.н. Та мисълта ми е да ме насочите към някой сервиз в София или Перник, в който ще могат да го погледнат. Търсих в интернет, но не намирам специализиран сервиз за Метабо. Прилагам примерен линк
http://www.mtmc.co.uk/Metabo-KHE-24-SP- ... 62242.aspx
Според мен проблема е в номера 7,8,9,10,14 и 15 от схемата. Поздрви и благодаря предварително ако някой помогне по някакъв начин. ;)
gogo7777 - майстор
София, Люлин 4, руския пазар (бившия) питаш за руснака. Дава и гаранция. Но не съм ходил много отдавна и не знам дали е още там.
Kumay - майстор
Метабо се внася и сервизира от Киров АД! :)
svetlyon - напреднал
Здравейте пак, благодаря ви за отговорите ще го нося в Киров да го видят. Поздрави ;)
gogo7777 - майстор
Ако го сервизираш в Киров, пиши колко ти е излезнал ремонта.
svetlyon - напреднал
gogo7777 написа:
Ако го сервизираш в Киров, пиши колко ти е излезнал ремонта.
Оставих го и след 1 седмица ми звъннаха да кажат, че ремонта ще струва 68 лева. Сега ги чакам пак да звъннат, да потвърдят че са готови. Поздрави! ;)
svetlyon - напреднал
Оправиха я като нова е... дупчи якооо ;). Сменили са лагер-а отпред дето е и някакви уплътнения, а и нова грес. Единствено гаранция не дадоха, но както и да е. Поздрави!
gogo7777 - майстор
С две думи......доволен ли си? 70 лева за лагер си е обир :-D . А що не дават гаранция?
jekasus - майстор
gogo7777 написа:
С две думи......доволен ли си? 70 лева за лагер си е обир :-D . А що не дават гаранция?
Уплътнения, грес и работното време на хората от сервиза не се ли смятат?
puh4 - специалист
Да не забравяме, че има лагери които не се намират във всеки магазин и цената им е по-различна.
  • 1
  • 2

Тема "Проблем с перфоратор Metabo KHE 24 sp" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: