Ел. инструментите. Консумативи.
xperia - специалист
Искам да си взема пистолет за горещ въздух за да сложа едни фолиа за стъкла на 2коли и да сложа карбоново фолио на една централна конзола.
Исках да си взема на parkside, но ги няма налични.
Насочвам се към Budget-а за 19,99лв
Какво мислите за него?
rplamen - помощник
имам го същия,съборих лака на една маса,няма проблеми засега си бачка
monilan - специалист
Че защо да не бачка, нали е само един по мощен сешоар :lol: . Взимай си го, ще ти свърши работа.
sspoko - специалист
Жена ти няма ли сешоар - гарантирано напълно достатъчен е за тази работа, а за стъклата ако са само страничните не ти трябва горещ въздух мокри изглади и готово.
dimovsport - специалист
Използвай качествено фолио,пазарското прегаря и става прозрачно за около 3г. Със сапунена вода или препарат за почистване на прозорци се работи мн. по-лесно.
Относно горещия въздух,сега е лято и с топла вода няма да ти трябва пистолет.
Успех.
xperia - специалист
Пробвай със сешоар и не става.
Фолиото го слагам със сапунена вода, но остават места на който трябва да се нагрее за да се отпусне.Но все пак благодаря за отговорите.Ще взема пистолета от практикер. :partyman:
sspoko - специалист
xperia написа:
Пробвай със сешоар и не става.
Фолиото го слагам със сапунена вода, но остават места на който трябва да се нагрее за да се отпусне.Но все пак благодаря за отговорите.Ще взема пистолета от практикер. :partyman:
Сапунена вода ползвай само при затъмнението на стъклата там горещ въздух не ти е нужен, а карбона го лепи на сухо започни от средата и върви към крайщата ако работиш на сухо няма начин да не стане със сешоара, а колкото до пистолета от опит знам че като ми се завърти квадратната съчма в главата докато си не изглади ръбовете нямам спирка вземи го за собствено успокоение успех . Ако имаш някакви въпроси по лепенето питай.

Тема "Пистолет за горещ въздух Budget?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: