• 1
  • 2
Ел. инструментите. Консумативи.
Bojidar_Donev - специалист
Здравейте съфорумци накратко докато кърпех 1 врата онзи ден моето шлайф4е умря Райдер4е :-D като го разглобих впоследствие се оказа пробил ротор ... оставих само зъбната двойка и кабела като резервни 4асти другото отиде в кофата ! Сега събирам пари от джобни ,продажби на комп. 4асти и тн. за нова машина но този път голяма ф230 ! До този момент съм събрал 100 лева и продължавам. Гледам в продавалника има този модел SPARKY - MA 2002S на изгодна цена без гаранция от подаръците на Спарки елтос как е според вас ? Много ми се иска да събера пари за Макита GA9050 от Томика хем с гаранция , хем от магазин а най-важното МАКИТА ... и е на промоция 219 лв. ! Ако можете да предложите нещо в моя ценови диапазон съм отворен към предложения и съвети :) поздрави !
juvigy - специалист
Спаркито ако е ново за 100 лв си заслужава. Има части има сервизи , не е лош избор.
да питам Спаркито има ли някакви специфи4ни слабости ?
Kumay - майстор
Bojidar_Donev написа:
да питам Спаркито има ли някакви специфи4ни слабости ?
По принцип - не! Този модел беше доста добър, когато се произвеждаше.
Най накрая се спрях на това http://prodavalnik.com/2br-novi-gloshla ... -i22886563 до 2,3 дни ще е при мен как ви се струва машинката ?
:partyman: Здравейте отново след много преглеждане днес се сдобих с 2 машинки ! Едната е Спарки МБА2200П а другата съм я взел на майтап тя е Гриин туулс на Райдер :lol: ето снимки !

Прикачен файл

SAM_0085.JPG Искам да ви попитам какво озна4ава този знак ?

Прикачен файл

SAM_0084.JPG

Прикачен файл

SAM_0083.JPG

Прикачен файл

SAM_0082.JPG

Прикачен файл

SAM_0081.JPG
al4o - специалист
За знака мисля,че беше ; има авто_старт предпазител;
EDI - майстор
Води се защита срещу повторно пускане /каквото и да значи :lol: / - http://sparky.eu/bg/powertools/angle-gr ... 0p-hd.html като сложиш маркера на мишката върху номограмата и излиза значението.
Много ви благодаря :) :drinkers:
al4o - специалист
И аз това имх предвид Просто не съм обяснил като хората :)
  • 1
  • 2

Тема "Ъглошлайф SPARKY - MA 2002S" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: