Ел. инструментите. Консумативи.
ad_marki - напреднал
Какви са ви мненията за машинката BOSCH GSR 12-2 V?
Гледах и BOSCH GSR 14.4-2 V
http://shop.kirov.net/?cid=56&pid=2022
http://shop.kirov.net/?cid=56&pid=2024
И двете от киров.Като въртящ момент ме устройват, имат си две батерии.Само на втория не пише каква е батерията, ще я проверя.Какво ви е мнението за тях?Струва ли си разликата в цените да се вземе BOSCH GSR 14.4-2 V.Като във въртящ момент и други неща нямат голяма разлика.
Принципно преди взимах скъпи инструменти, но кризата натиска повечето фирми и какво да се прави.Отклоних се малко...
:partyman:
Chefo77 - майстор
http://tomika.bg/index.php/detail/view/795

Много по-удобно за ползване. Има го и във вариант с 2х2 Ah батерии.
ad_marki - напреднал
Обоснови си малко мнението.
Като сравним макитата с 14 волтовия бош ,боша излиза напред ,а имат разлика 10лв.Пропускам ли нещо? :?
EDI - майстор
Имам 12-2 от 4-5 години, кадмиеви батерии1,5 а/ч.Тормозя го здраво, никакви проблеми.Батериите и до сега държат.
ad_marki - напреднал
А мислиш ли ,че си заслужава разликата от 40лв и да се вземе 14-4?
Chefo77 - майстор
ad_marki написа:
Обоснови си малко мнението.
Като сравним макитата с 14 волтовия бош ,боша излиза напред ,а имат разлика 10лв.Пропускам ли нещо? :?
Да го обоснова? ОК.
Работил съм 3 години с 14.4-2. Мислех си, че е уникално творение, ултра добър, ултра удобен и т.н. Докато не хванах в ръка Макитата (6270). Когато ми се наложи след много време да ползвам за малко отново Бош-а, разбрах колко съм се заблуждавал. Не всичко е ТТ данни. Макар че ... с кое Бош-а излиза по-напред? С това, че от по-висок волтаж вади същия въртящ момент ли?
В Киров имат и Макита, иди и виж коя ще ти легне по-добре в ръката. За мен Бош-а е по-зле балансиран.
ad_marki - напреднал
Схванах за какво говориш.Имаш предвид как ляга в ръката, а не работата.Ще мина да ги хвана и ще реша.
Ако случайно взема боша(принципно съм им по голям фен) мислиш ли ,че си струва разликата между 14 волтовия и 12 волтовия от 40лв?
Chefo77 - майстор
Не зная за какво ще го ползваш. Реално за 3 НМ ... сякаш не си заслужава.
Между другото, имам приятел-мебелист, който ме нави за Макитата (той направо си ми наду главата, ама нейсе) и в последствие той самия си взе 12-2. И постоянно мърмори: "Да се бииип в главата проста, навивах теб за Макита, аз си взех Бош..." :)
ad_marki - напреднал
Навиване на винтове в дюбели и такива неща.Общо взето дограмаджийски неща и някакви винтове в дърво.
Като въртящ момент ме устройва напълно.
Какво не му харесва твоя приятел мебелист?Все пак има хора привърженици на макита, бош или хилти.Като обиколих колегите един предпочита хилти и само него слави, друг пък само бош и така.
Chefo77 - майстор
Ами това, което ти писах по-горе - по-удобна е.
Аз бях "в отбора на Бош". Вече не мисля, че са нещо особено.

Тема "BOSCH GSR 12-2 V мнения" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: