Ел. инструментите. Консумативи.
iivanov - майстор
По нашия край тези машинки много-много ги няма-даже дистрибутор не знам дали имат.Та някой имал ли е досег с тях и сервиза им? Как се представят-не са евтини, все пак?
dragozow - майстор
Имат вносител, но заради цените не могат да се продават много, имат си лна конкуренция в лицето на Хускварна и Щил. Машините са хубави и качествени. От две години имат нов вносител, преди това се внасяха от един човек, който почина.
koveslav - майстор
Машините са трепач,качествени са!Мисля обаче,че не са "усвоени" на нашия пазар и при най-малкия проблем с такава машина може да се окаже,че за всяка дреболия се чака.
iivanov - майстор
Ходих в София и видях "от първа ръка", как стоят нещата.Хората от фирмата вносител се опитват да се наложат и "вкарват"добри оферти, вкл. и безлихвения лизинг.Случи се така, че когато бях в магазина-сервиз, техниците се занимаваха с моторен свредел, който го бяха изтървали и му бяха счупили командната ръкохватка.Тъй като имало разлика с ръкохватката на косите, трябвало да поръчат от Италия и пратката щяла да пристигне за седмица. Това беше подочут разговор м/у техника и управителя.Един от местните дилъри ми каза, че обикновено срокът за сервизиране е около 15 дни, като можел да ми предложи оборотна машина.При друг дилър вчера по телефона поръчах ел тример за мой близък.Та тримера го нямаха в наличност, но го поръчаха и днес ми се обадиха, че е пристигнал.Абе ентусиасти!
С такова отношение предвиждам трудности за бъдещите продажби на големите.
koveslav - майстор
iivanov написа:
С такова отношение предвиждам трудности за бъдещите продажби на големите.
+1 !!! Само конкуренцията вкарва нещата в каналния ред! Колкото по-голямо предлагане,толкова по-добри цени и повече коректност от страна на търговците! Не говоря за конкретни търговци,а цитирам естествените пазарни закони!

Тема "Олео Мак" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: