• 1
  • 2
Ел. инструментите. Консумативи.
joro39 - специалист
Търся малък мотор редуктор 30-60 об. мин. НА 220 волта, някой ако има инфо да сподели.
joro39 - специалист
http://motor-barbeque.com/10/67/72.html знам ги тези , но са ми малко скъпички с тези обороти
shotik - майстор
Виж тази тема ,в нея съм показал на снимки една машина с редуктор ,към 25-30 об/мин има на изходния вал .

viewtopic.php?f=54&t=48493

Пиши на лични ,ако те е заинтересувала.
Илчо Илиев - майстор
joro39 написа:
Търся малък мотор редуктор 30-60 об. мин. НА 220 волта, някой ако има инфо да сподели.
Сподели за какво ти е, за да се прецени какъв мотор/редуктор ще ти свърши работа...
Иначе ако е за грил, става от моторче за чистачки или от микровълнова,но за по-голямо нещо...трябва да се прецени...
hidrazin - майстор
Е той търси 30-60 оборота. Тези от MW-тата и гриловете са с по-ниски обороти.
По принцип де, ако се използва директ драйв. Ако въртиш кокошката със 60 оборота на грила ще и се завие свят. :?
:partyman:
Илчо Илиев - майстор
Абе да ти кажа, не съм броил оборотите на моя грил(на Коледа ще се пробвам), но не са по-малко....
Един Френд имаше ''заводски'' грил на газ и там фъркатите се въртяха съвсем бавно, поне 2 пъти по-бавно от на моя, обаче неговите пилета ставаха сухи и не можеха да разберат защо, казах му, но не ми повярва, докато не направихме сравнение-той опека 2 пилета и аз, еднакви,е неговите бяха пекани на огън от газ,а моите на огън от дърва,но моите пръскаха като ги начупиш...
жалко,че си толкова далеко Приятелю, иначе с радост бих ти демонстрирал,макар сега да е сезона на пресния кебап :drinkers: :partyman:
hidrazin - майстор
Ееее... Благодаря за предложението. Не в важно дали ще стане. Въпросът е желанието.
А за гаргите - моите на огън от дърва. Там е разковничето. :)
:partyman:
shotik - майстор
Преди години имах грил към готварска печка и той се въртеше с 1 об/мин , някой от форума го купи/когато имаше обяви / и се надявам да го ползва .
stiv1961 - майстор
Днес погледнах моето моторче за барбекюто, което ми подари Ванката(ZEDYCUS)- 220 волта, 2 об./мин., мисля че от принтер. Човека търси 30-60 оборота. Ми Жоро39 да каже за какво му трябва, може да се измисли нещо друго :? В ,,тпетров" има моторчета за грил и микровелета ама оборотите са по- малко. Има и други ама жорко се покри, не дава подробности :?
http://tpetrov.com/search.php?s=%E5%EB% ... %EE%F0&p=2
  • 1
  • 2

Тема "малък мотор редуктор" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: