• 1
  • 2
Ел. инструментите. Консумативи.
comunikator - специалист
Какво ще кажете за тази машина за рязане на плочки http://raider.bg/bg/detail_272.html би ли свършила работа за 50тина квадрата теракот?
Нямам излишни пари в момента иначе никога не бих си купил РАЙДЕР!!!
chapara - майстор
Изображение

По добре с малък флекс и диамантена шайба :wink:
comunikator - специалист
Знам,но много бързо ми загрява флексчето и ще го изгоря не си заслужава.
А имам да режа доста пърчета теракот!
jekasus - майстор
Слабичка, ще се измъчеш да режеш - малко напън и спира диска.
Вземи си някаква евтина ръчна машина, много малко теракоти и гранитогреси им се "опъват".
Чаро - Акълия
Ще му се изрони диКса за има няма минута -две като остане без вода!
По-добре инвестирай в нов флекс +диамантина, както ти казаха...после флекса ще го ползваш.
tanosliven - специалист
Да си на близко да ти дам едно подарък че от десетина години го местя от тук и там .За нищо НЕСТАВА!!
jekasus - майстор
Той е близо, ама ти си далеч :lol:
Иначе сериозно си мисля отдавна , да си купя един такъв "дребосък", че мойта машина едва се побира в багажника, а за някои дребни работи не е наложителна.
Изображение
VLADO66 - майстор
Ми вземи си Бриколина-можеш да си я носиш в джоба :lol:Е Чапара някъде си беше постнал своята :?
jekasus - майстор
VLADO66 написа:
Ми вземи си Бриколина-можеш да си я носиш в джоба :lol:Е Чапара някъде си беше постнал своята :?
По-точно си споменахме за нея и тримата в някаква тема :-D На мен ми трябва нещо пикливо за такива пикливи работи, както на снимката :-D
mitko64 - майстор
comunikator написа:
Какво ще кажете за тази машина за рязане на плочки http://raider.bg/bg/detail_272.html би ли свършила работа за 50тина квадрата теракот?
Нямам излишни пари в момента иначе никога не бих си купил РАЙДЕР!!!
Мисля че е слабичка, а плота май не беше неръждавейка, когато я гледах навремето. Търси нещо 900W. Горещо препоръчвам Credia FLC 125 II PRCD, но тука не ги продават. Купихме една такава в Германия за 100евро и си заслужава всяка стотинка. Става и за сухо рязане с прахосмукачка и е изклучително компактна и лека за пренасяне. Иначе имам Einhell BT-TC 900S от Практикер( вече не ги виждам), за 170 лв, и върши добра работа. Гледах същата в немски Баухаус, под бренд Херкулес, май беше, даже я купихме, но се оказа,че плота е много по- тънък от на моята и диска бие(криво струговани шайби), та я върнахме още същия ден.
  • 1
  • 2

Тема "Машина за Плочки RD-ETC20" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: