Ел. инструментите. Консумативи.
mavryt4o - майстор
как да го пусна да работи в мрежата

Прикачен файл

08032014007.jpg

Прикачен файл

08032014008.jpg сложих му нашия стандарт пуснах го на трифазен забрамча зловещо за 1-2 сек. и го спрях

Прикачен файл

08032014006.jpg щепсела е трифазен ?!?!?

Прикачен файл

08032014005.jpg 265v?!?!?!?!

Прикачен файл

08032014004.jpg fein Ass 836
hidrazin - майстор
Едва ли е точно винтоверт в широкия смисъл на думата. Явно е специализиран инструмент. Погледни му и захранването - терифазно 265 волта и 200Hz. Това си е електрическа отвертка от някакво производство (поточна линия). Може и специални инструменти за минната промишленост? :? Де да знам. Ето още нещо на 200Hz трифазно.

Изображение

:partyman:
profesionalist_wood - майстор
Със това сглобяваха автомобилите във Западна Германия на поточните линии преди 1989г. Виждал съм ги на живо как бръмчат страшно.Внимавай да не си усучеш ръката. Файн са много добра марка.
Ако ми падне такова бих си взел
hidrazin - майстор
Спокойно. Няма да му усуче ръката. Просто няма от къде да го захрани. Това иска 260 волта трифазно с честота 200 херца.
Явно са ги правили на по-висока честота за да са по-леки и с по-голяма мощност. Както например в авиацията, при военните, мините използват 400Hz.
Обаче ако ми попадне такова,дали технически може да се преправи от трифазен на нормален за битови нужди? :?
hidrazin - майстор
Няма невъзможни неща. Всичко зависи от това колко финикийски знаци си готов да отделиш.
Определено няма да ти хареса като цифра.
1 лев ти отделям за теб :-D
Предполагам не по малко от 50 лв. е нужно за конвертирането :?
mavryt4o - майстор
profesionalist_wood написа:
1 лев ти отделям за теб :-D
Предполагам не по малко от 50 лв. е нужно за конвертирането :?
до колкото разбрах значи технически е въаможно да се намали от 380 на 265 ами тези 200херца?
И сега темата трябва да се премести в раздел електротехника .
hidrazin - майстор
Има два варианта. С трансформатор по поръчка. Цена - вероятно над 100 лева. Обаче заради честотата ще му паднат оборотите четири пъти.
Другото е честотен инвертор - цена около 400 лева. С една дума - отива в музея.

Тема "какъв е този винтоверт" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: