Ел. инструментите. Консумативи.
ZEDYCUS - майстор
Гледам в Продавалника, продават много често лентови шлайфчета Байкал А-241А, с цвета и торбата за прах на Спарки. От Ловеч са все продавачите, а цената е доста привлекателна.
Нямам лентов шлайф, та се чудя заслужава ли си тази машинка парите и дали ще върши някаква работа. Ще го използвам само за дърво. Прилича ми на модел на Парксайд дето вървеше в Лидъл промоция?. Като консуматив шкурките ги намерих с Гуглето 75х533мм има ги в БГ. :?:
EDI - майстор
И аз ги гледах, и рендета има.За любителска работа ми се виждат читави.На рендето и двата плота са ляти, неподвижния не е тенекия.Лят е плота и на лентовия, като гледам.
ZEDYCUS - майстор
По рендетата не съм се заглеждал, имам две останали от баща ми, руско и бъджет китайско. Ма лентовия ми хвана окото и май ще рискувам. :?:
Kumay - майстор
Здрави, руски машини са! Имайте едно наум, че части после няма да има! Ако се наложи естествено...
stiv1961 - майстор
Аз пък намерих един продавач, който казва, че са правени в Ловеч за Русия :?
http://www.lancia-bg.com/forum/viewtopi ... 43&t=21755
ZEDYCUS - майстор
Kumay
Здрави, руски машини са! Имайте едно наум, че части после няма да има! Ако се наложи естествено...
Е това ч....е чаках. :-D Щом ти казваш, че са здрави, ще пазаря един.
Ако се стигне до ремонти, някой ден ще се наканя да взема и един хубав. То и тоя надали ще го използвам в годината повече от 4-5 пъти.
Kumay - майстор
stiv1961 написа:
Аз пък намерих един продавач, който казва, че са правени в Ловеч за Русия :?
http://www.lancia-bg.com/forum/viewtopi ... 43&t=21755
:^o :^o :^o
mitko64 - майстор
Интересна работа! Доколкото знам тези ел.инструменти Байкал са производство на ижевските механични заводи, тези където произвеждат гражданската продукция на ловното и спортно оръжие на Иж. Цивилната продукция на АК и военната продукция ги поизвеждаше Ижмаш Представител за България беше една пловдивска фирма- НВС Комерс.Та ум не ми го побира какво общо имат със Sparky.
kam34 - специалист
За по евтино им ги правят Спарки сигурно. :roll:
bogomilZ - специалист
ZEDYCUS написа:
Гледам в Продавалника, продават много често лентови шлайфчета Байкал А-241А, с цвета и торбата за прах на Спарки. От Ловеч са все продавачите, а цената е доста привлекателна.
Нямам лентов шлайф, та се чудя заслужава ли си тази машинка парите и дали ще върши някаква работа. Ще го използвам само за дърво. Прилича ми на модел на Парксайд дето вървеше в Лидъл промоция?. Като консуматив шкурките ги намерих с Гуглето 75х533мм има ги в БГ. :?:
ползвам машинката от години и то не любителски - няма проблеми - шкурката е стандартни размери и ги има във всеки магазин.

Тема "Лентов шлайф- Спарки= Байкал ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: