Ел. инструментите. Консумативи.
Bojidar_Donev - специалист
Христос Воскресе колеги ! Предстои ми закупуване на бормашина , аз съм привърженик на Спарки и съм се спрял на тази бормашина Bur2 201e . Миналата година си купих ъглошлайф МБА 2200 П и от тогава само шайби сменям много съм доволен ! Ще ви помоля за вашите мнения и отзиви относно бормашината :?
Kumay - майстор
Привет!
И друг път сме коментирали BUR2 200E и BUR2 201E. Много здрави машини, може би най-добрите на Спарки!
Заслужава си покупката! Ще си изплати всеки даден за нея лев!
Благодаря много :) а по принцип каква е разликата между BUR2 200E и BUR2 201E освен редукторната кутия ?
Kumay - майстор
Никаква!
При BUR2 200E редукторната кутия е метална с пластмасов кожух, а при BUR2 201E от магнезиева сплав.
Двете машини се появяват и с различни патронници - с ключ или безключов. От там и разлики в цената.
Прикачен файл:
бур2.jpg
Прикачен файл:
bur 2 35oe.jpg
bur 2 35oe.jpg (36.92 KиБ) Видяна 2562 пъти
Прикачен файл:
бур.jpg
Здравейте колеги пак ще поискам вашето мнение :) според вас оригинална ли е ?
mitko64 - майстор
Еми, прилича досущ като моята, само където е с куфар и шарнирна ръкохватка. По принцип ги продават с картона и измислената пласмасова ръкохватка.
Здравейте колеги след доста колебания се сдобих с нова бормашина :supz: . Веднага я пробвах и останах направо изненадан от силата й . Имам едно леко притеснение което ще споделя с вас , докато пробивах гредичката на която съм я снимал с бургия 13 мм по едно време бургията заклини спря да се върти и се чу едно хъркане всеедно се търкат изтъркани зъбчатки това съединителя ли трябва да е ?

Прикачен файл

2014-05-08 15.19.40.jpg
2014-05-08 15.19.40.jpg (95.78 KиБ) Видяна 2446 пъти

Прикачен файл

2014-05-08 15.19.34.jpg
2014-05-08 15.19.34.jpg (99.23 KиБ) Видяна 2446 пъти

Прикачен файл

2014-05-08 15.19.24.jpg
2014-05-08 15.19.24.jpg (100.74 KиБ) Видяна 2446 пъти
al4o - специалист
Bojidar_Donev написа:
Здравейте колеги след доста колебания се сдобих с нова бормашина :supz: . Веднага я пробвах и останах направо изненадан от силата й . Имам едно леко притеснение което ще споделя с вас , докато пробивах гредичката на която съм я снимал с бургия 13 мм по едно време бургията заклини спря да се върти и се чу едно хъркане всеедно се търкат изтъркани зъбчатки това съединителя ли трябва да е ?
Да
ferrari4456 - специалист
Баш съединител не знам дали е...
Принципно на мен като ми заклини, съединителя като се включи, просто ти къса ръцете направо и прави 1/4 оборот и се връща и така докато спре въртенето.Никога не ми се е чувало хъркане на изтъркани колела и такива, а на доста бормашини съм го активирал.
Машината е нова не вярвам да е друго

Тема "Покупка на бормашина" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: