• 1
  • 2
Ел. инструментите. Консумативи.
maxx271 - специалист
Здравейте, вчера до като косих райграса и попадна един камък между ножа не знам точно как е попаднал в нея предполагам е от детска ръка след това ножът спря да се върти а моторът си работеше разглобих я и се оказа че шайбата е превъртяла и разбира се е стопила марката на косачката е VERTO1000 някой знае ли от къде да се сдобия с подобна шайба мисля че си струва търсенето след като другото е здраво

Прикачен файл

Photo-0106.jpg
Photo-0106.jpg (68.55 KиБ) Видяна 1421 пъти

Прикачен файл

Photo-0105.jpg
Photo-0105.jpg (46.68 KиБ) Видяна 1421 пъти

Прикачен файл

Photo-0104.jpg
Photo-0104.jpg (47.47 KиБ) Видяна 1421 пъти

Прикачен файл

Photo-0103.jpg
Photo-0103.jpg (55.98 KиБ) Видяна 1421 пъти
bulhomes2 - майстор
Пътя е - от къде си я купил, кой е гаранционния сервиз, запитване за частта. Дано да не си като мен - viewtopic.php?f=26&t=2249&p=589601&hilit=%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B8%D0%BA%D0%B5%D1%80#p589601
maxx271 - специалист
Косачката беше с гаранция от 2 години и е изтекла отдавна за съжаление магазинът от който съм я купил вече не работи в интернет видях в един сайт че се продават същите за 150 лева попитах за резервни части отговорът беше че нямат тази ролка едва ли струва много пари ако мотора беше заминал тогава можеше да се примеря и да купя нова
bulhomes2 - майстор
Виж ми поста по-горе. Заради отчупено парче от перката се налага да изхвърля цялата моторна метла. Не ми се ще да съм черногледия, но сам си питал и са ти казали, че няма. Разгледай и тая тема - viewtopic.php?t=34110 и е възможно да се примириш! Дано намериш де, но не бих се обзаложил!
brum - майстор
А не може ли да се фиксира с някакви лепила? Малко ще стане неразглобяемо, ама поне е вариант да се ползва още време :) . Може да се ползва примерно течен метал за тая цел. Би трябвало да стане здраво поне колкото пластмасата.
hidrazin - майстор
brum написа:
... Може да се ползва примерно течен метал за тая цел. Би трябвало да стане здраво поне колкото пластмасата.
[-X Ниееее... За толкоз пари - толкоз. И да я закрепиш някак си, ще изкара от ден до пладне. Евентуално ако се приспособи нещо но не си заслужава играчката. По-добре щеше да е изгорял мотора. Пренавива се.
:partyman:
maxx271 - специалист
Ане може ли примерно да се приспособи с друг двигател виждал съм от пералня или да се сложи друга ролка стругар да направи
nikolson - майстор
Кратко ровичкане в нет-а ми извади напр. това http://www.supershop.by/scripts/group?link=BTA&otd=6RD
Мисля си, че у нас ще я има под най-различни имена.
lov - майстор
bulhomes2 написа:
Виж ми поста по-горе. Заради отчупено парче от перката се налага да изхвърля цялата моторна метла. Не ми се ще да съм черногледия, но сам си питал и са ти казали, че няма. Разгледай и тая тема - viewtopic.php?t=34110 и е възможно да се примириш! Дано намериш де, но не бих се обзаложил!
Е това с хвърлянето при теб не ми се вярва. :lol:
Иначе щях да питам къде ще е и да чакам кога ще свършиш тая работа.
bulhomes2 - майстор
:lol: :lol: :lol:
Точно вчера имах време та си поиграх с нея. Отчупените парчета ги бях залепил, но зора ми беше баланса. Но стана де :lol:
  • 1
  • 2

Тема "ПРОБЛЕМ С ЕЛЕКТРИЧЕСКА КОСАЧКА" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: