Ел. инструментите. Консумативи.
monster18 - специалист
Здравейте колеги ще си купувам водоструйка за домашно ползване и търся нещо евтино кажете мнение за тази или предложете нещо аз от тази марка съм доволен но кажете мнение

http://www.onlinemashini.bg/vodostruyka ... -min-/3657
Lisko - майстор
На мен ми се струва слабичка за чистене на дъски от боя и на бетон/камъни от лишеи, но за това налягане, цената е перфектна.
Майсторите да кажат повече.
lov - майстор
Ползвам от 4-5 години една от подобна куча марка купена на промоцийка от практикер май. За домашни цели си е перфектна. Колата да я оставим на страна но си пера килимите всяка пролет и есен. Жената е спряла да търка фуги и плочки в баните и тоалетните. Също и терасите поне 1-2 пъти в седмицата.Пътеки по вилата бидони качета и за каквото друго се сетиш само да си спестя търкане. Вообще доста натоварена е.
Тая като гледам е с някаква комбинирана дюза та не знам тя как точно как работи.Моята има една която на практика върти струята в кръг и се води за разбиване на кал.Не пръска цялата струя в кръг а много тънка струйка се върти в кръг.На самия край има един много голям конус с диаметър около 5-6 санта в който е устройството което върши тази работа. Дано си ми разбрал обяснението. Но освен за калта по колата най добре се пере с нея.
За мен каквато и да е в едно съм сигурен спестява доста труд и не а последно място доста вода. Е освен ако не си решил както е писал по горе колегата да сваляш боя и тем подобни неща за които се иска доста по големи налягания.
monster18 - специалист
Не колега нищо подобно точно за това ще я използвам за което и ти домашни цели миене на колелета мотор и така нататък и пране на килими от време на време значи казвате че става :)
lov - майстор
Тогава да не ти пука каква е марката. Деби за някоя промоцийка от големите магазини щото имаш 2 годишна гаранция. И я варди зимата на топло и им източвай водата на пълно. Казвам ти го защото ония дни ми донесоха една да видя защо течала. Ами замръзнала водата вътре и се пукнал корпуса.

Ша береш ядове с килимите :axe: ама не от тях ами от жената. кат види как убаво се изпират и колко лесно става не по два пъти в годината ами да не те яхват всеки месец. :x
Аз моите ги мятам на една голяма вратница от тръби на вилата. Пръсна ги колкото да напият малко вода и после с водоструйката ги и насапунисам. Оставя ги да отлежат 10-15 минути и после същинското пране докато спре да пуща пяна. Ползвай обаче обезмаслители предназначени миене на автомобили. Но от професионалните разфасовки поне от 5 литра. На пръв поглед малко скъпичко изглежда да дадеш 30-40 лева за една туба но пък не е разреден а и ще караш поне 2 години. Дори някои се разреждат предварително с вода защото са концентрат нищо че водоструйката и тя това прави като си засмуква от тубичката.
monster18 - специалист
Колеги а не е ли по добре да взема една втора употреба но по добра марка или не е по добрия вариант примерно това http://prodavalnik.com/vodostruyka-karc ... -i43965645
Чаро - Акълия
monster18 написа:
Здравейте колеги ще си купувам водоструйка за домашно ползване и търся нещо евтино кажете мнение за тази или предложете нещо аз от тази марка съм доволен но кажете мнение
Тая марка е :toimonster: колега аз не бих се доверил особено за водоструйка то е на късмет пробвай нещо друго я практикер я продавалника втора ръка аз лично имам една budget взета от метро преди повече от 10 години не съм имал проблеми а е измила доста камион кола и пътеки из двора още я ползвам
:weedman:
Chefo77 - майстор
Чаро написа:
monster18 написа:
Тая марка е :toimonster: колега аз не бих се доверил особено за водоструйка то е на късмет пробвай нещо друго я практикер я продавалника втора ръка аз лично имам една budget взета от метро преди повече от 10 години не съм имал проблеми а е измила доста камион кола и пътеки из двора още я ползвам
:weedman:

Коя марка е :toimonster: бре, колега, Керхер ли? Защо не се огледаш по мивките да видиш колко от тях ползват Керхер и колко се доверяват на Бъдгет? То сигурно затова Керхер са на път да фалират, защото Бъдгет им взеха пазара за водоструйки, НЕО и Сапир им вземат за прахосмукачки ... лоша работа ... :lol: :lol: :lol:
Чаро - Акълия
monster18 написа:

http://www.onlinemashini.bg/vodostruyka ... -min-/3657
Чефо, братче, 'айде да не четем през ред! :wink:

Тема "Въпрос за водоструйка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: