• 1
  • 2
Ел. инструментите. Консумативи.
Здравейте, надявам се хората прочели това да не се набутват да ги купуват защото дърворезачки mcculloch са пълен боклук и ще опиша защо. След няколко месеца работа машинката не работеше както трябва. Отворих я и какво да видя. Братята китайци сложили пластмасово зъбно колело на което разбираемо зъбите се бяха изгладили след много малко употреба на резачката. :axe: То вярно цената беше около 100 лв ама, това е все едно да хвърлиш парите в кофата за боклук. 40 лв струва въпросното зъбно колело като ново ама то смяната не си заслужава, понеже пак ще се изтърка. Моторния трион е направен като за еднократна употреба, абсолютно малоумно и вътре всичко е пластмаса която с времето старее и ще се счупят и други части. Надявам се да съм помогнал за взимането на правилно решение при покупка. [-X

Прикачен файл

DSC01150.JPG
stiv1961 - майстор
Mcculloch за 100 лв. :?, какво се чудиш, ми естествено е китайски :) В Аргомаркет цените започват от 240 лв.
atanasov2004 - специалист
Късметлия си че е работила няколко месеца.... :-D
VLADO66 - майстор
Аз оранжев Мак не съм виждал,това ще е някакво менте.
nikolovvd - майстор
За първи път такава резачка видях през 1997 г. Внасяха ги от САЩ, но се правеха в Китай. Изкарваха по 6 месеца при по-голямо натоварване, защото червяка, който движеше смазването на веригата бе от пластмаса и въпреки това при рекламация фирмата сменяше цялата резачка. Явно Китайците са се опитали да я олекотят максимални! :lol:
l_bonev - специалист
И аз мисля , че не е Mcculloch ама въобще. Преди време на баща ми така му продали Хускварна за 120 лв. Поне са я докарали на цвят оранжева. :?
dragozow - майстор
Има такива модели на McCulloch, струват малко над 100 лв и са изцяло за хипермаркетите, щото нали да е на промоция. Пластмасовото колело играе ролята на буфер, ако я напънеш да не изгори. Може и да изкара години с тънки дръвца, много е относително. McCulloch не признава гаранционно водещо колело, при нас струва 33 лв, ела ще ти го дам за 25 лв ако решиш да я правиш. Машините са общо взето нищо не дал и нищо не взел. Хубавите модели с които това няма да се случи тръгват от 200 лв. Не гледайте марката, и Karcher имат водоструйки за 100 лв.
gamencerista - специалист
Това е McCulloch колкото тримера на колегата за 200 лв беше Хонда [-X
nikolson - майстор
Той един продава в продавалника една макита, гледам свалил я вече на 300лева, ама май не върви, щото батериите не стават за другите макити.
Аз това го говоря от много време, че и сериозните фирми го правят, туряш някоя буква в модела и вече е съвсем различно. Тоя Калъч да речем е XYZ-lZW, другия за 300 кинта ще е XYZ-IZW, кой ще гледа че на латински малко "л" и голямо "и" изглежда по един и същ начин.
Svetoslavoff1 - майстор
Абе не знам къде правят продаваното в САЩ с тази марка, но преди повече от 15г чрез други хора се сдобих с резачка(ел) от там. Работи си без забележки.
  • 1
  • 2

Тема "дърворезачки mcculloch - пълен боклук" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: