Ел. инструментите. Консумативи.
maxx271 - специалист
Здравейте, искам да си закупя отверки за не професионална работа но да са здрави и да мога да ги ползвам повече от един път.Спял съм се на тези мерки -Mannesmann,King Roy и Rico.
Някой ползвал ли е тези марки отверки?.

Прикачен файл

3.jpg
3.jpg (100.48 KиБ) Видяна 4769 пъти

Прикачен файл

2.jpg
2.jpg (99.76 KиБ) Видяна 4769 пъти

Прикачен файл

1.jpg
1.jpg (30.95 KиБ) Видяна 4769 пъти
EDI - майстор
От трите РИКО.Тоя МАНЕСМАН не е оня немския МАНЕСМАН :lol: .
nikolson - майстор
Истинският Манесман вече го няма, тези са Брюдер Манесман, повечето им неща са китайци, виждал съм им някаква нова серия, твърдят че са за професионална употреба, ама са бая скъпи. Мисля че се наричат зелена серия.
maxx271 - специалист
На скоро реших да си купя нещо на "topmaster" една отверка и комплект шестограми марката от това което пише е китайска доста се опитвах да разваля работещата им форма като ги подлагах на различно напрежение но се оказаха не чак толкова зле за разлика от повечето китайски инструменти за едно кратна употреба.
EDI - майстор
При този ценови клас е като ТОТО-то.Може да те изкара 30 години някаква техника или инструмент, може да клекне още на другия ден.
VLADO66 - майстор
Купувам си от Метро едни отверки със сиво жълти дръжки и на кутията пише alfa .Много са добри и 6 отверки са под 20 лв.
maxx271 - специалист
Май ще си купя на RICO да ги пробвам има ли някой представа дали има 2 вида на тази марка и да попадна на ниско качествени какво да гледам когато ги купувам.
fox_vt - майстор
Тия от метро въпреки смешната си цена също са добри
Прикачен файл:
20141031_203925.jpg
Прикачен файл:
20141031_203940.jpg
nikolovvd - майстор
От Hozan по здрави инструменти не съм срещал. Отвертките ми са от 1989 година и нито една не е одраскана или счупена.
http://www.hozan.co.jp/E/

Тема "Избор на качествени отверки" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: