• 1
  • 2
Ел. инструментите. Консумативи.
hristov1 - специалист
Здравейте докато рязах със зегето и ножчето изкочи и падна имам в комплекта други 3 ножчета но не знам как да ги сменя гледах чудих му се въртях се развивах тук таме няма и няма то и зегето е едноо ама айде няма пари сега за друго и така зегето е марка Акита сега ще прикача и една снимка моля за помощ :? :rolleyes: :rolleyes: :?

Прикачен файл

ммм.jpg

Прикачен файл

бцдг.jpg

Прикачен файл

сдф.jpg
ZEDYCUS - майстор
С падналото ножче е имало и едно цамено кубче с два винта. С него се захваща ножчето за зегето. Потърси го или си направи друго. Даже във форума някъде бях срещал подобна тема.Изображение
hristov1 - специалист
Това кубче вообще не съм го забелязал май ще трябва да си купувам ново .. :shock:
Chefo77 - майстор
Приятелю, като гледам как му е посукана ролката и как го е хванала липсата този държач, по-добрия вариант ще да е да си вземеш ново зеге, а това да го засилиш колкото може по-далеч...
Само държача докато дойде до теб и е 10 лева. Да не говорим какви боклуци са.
Напъни се и отдели 40-50 лева за нещо по-нормално.
profesionalist_wood - майстор
Най добре е да изчака да пуснат от Лидъл едно зеге Парксайд за 80 лв.(понякога ги намалят на 45 лв) Имам такова и съм доволен
Chefo77 - майстор
Лидл-ските са на 49 (стандартния хват, с дръжката отгоре). Много добър вариант е за парите си. Но трябва да го чака ...
hristov1 - специалист
Ами не ми се свидят пари за хубава машинка но сега имам да купувам плочки лепила ъглошлайф а мислех с това изтормозено зеге за последно да отрежа 2 врати отдолу по 1 см за да могат да се съберат плочките ама така като гледам ще го засиля директно по добре с ръчния трион да се опитам :) иначе бих си взел едно зелено бошче за 80-90левчета :)
Chefo77 - майстор
Нищо няма да режеш със зегето, още по-малко с това. Освен ако не искаш да бракуваш вратата в последствие (или да те бие жената, първото е за предпочитане). :lol:
По-добре потърси електрическо ренде или ръчен циркуляр. Това са електроинструментите, които се използват за подкъсяване на врата.
  • 1
  • 2

Тема "Помощ при смяна на ножа на зегето" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: