Здравейте колеги! С удоволствие наблюдавам професионалното развитие на сина ми,който е в десети клас.Учи дисциплина "Системно програмиране" и е много запален.От няколко дни се е захванал да си изгражда разни схеми с управление с Ардуино Дуе,което си закупи наскоро.Набързо насъбрал от гаража ми инструментариум,което по понятни причини веднага започна да ми бърка работата.Естествено си трая,гледам как добре се справя и внимавам "да не го урочасам". Та въпроса ми към всички: Искам за Коледа да го изненадам с подходящ комплект инструменти,включващ основните видове отвертки,клещи,пинсети и евентуално друг дребен инструментариум.Кой каква идея ще даде,при бюджет от 100,макс 150лв. Благодаря предварително на всички отзовали се. И нека никой не се притеснява да обсъжда и своите проблеми по темата!
Не зная откъде си, но мисля, че можеш да събереш всичко необходимо на достатъчно ниска цена и с нелошо за нея качество, ако заложиш на ТопМастер. Не зная откъде си, във Варна със сигурност ги има в Баш Майстора и в Аветисян. Да, не са върха на сладоледа, но пък си заслужават парите. Пък той вече ще си прецени кой инструмент му трябва с по-добро качество.
Поздравления за това, че си решил да му дадеш инструменти в ръцете!