Ел. инструментите. Консумативи.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Подхождаш неправилно бе човек.
Обяви събиране на форума. Хапка, пийка и с повод, да не мрънкат жените. Тъй на сухо, как я мислиш тая работа
iivanov - майстор
Няма да стане. Преди време имаше идея да си мерят електрожените , ама нищо не стана. А там , момчетата , са къде–къде " запалени".
dragozow - майстор
Мога да предоставя колкото Хитачита има в магазина, един/два модела на Спарки и 4 модела на Status. Проблема е че нямам свободно време и за това предлагам при мен. Имам бордюр,, но вече е като швейцарско сирене от мераклии, така че трябва да намерите какво да дупчите. Аз няма да участвам, няма и да пиша нищо, само давам машини и ток, от вас останалото. Трябва да определите някакви критерии по които ще се тества.
MASTER - специалист
Методиката за изпитване е ясна.

Слагат се еднакви сведрла,и почва да се дупчи докато машината не спре да върти окончателно.

Която е пробила най много дупки преди да спре - тя е победителя. Поне така съм виждал да правят тестовете,и мисля че е справедливо.

Естествено трябва да се ползват батерии с еднакви амперчасове, за да е обективен теста.

Лично мен обаче ме интересува най вече машината да е е ергономична, удобна, добре балансирана и максимално лека. Достатъчно ми е само да я хвана за да разбера, даже няма нужда да дупча :-D :-D :-D
Ако е тежка и мощна - по добре някой друг да работи с нея :-D :-D :-D
dragozow - майстор
Trakehner написа:
Хапването и пийването след това, по време на разбора :partyman: Не е лошо да се включи някой и с Макита, ДеВалт, Крес.
Макита и аз имам при мен....или каквото е останало от нея.
Chefo77 - майстор
Не се точете много, че ще дойда с 2810-ката и ще ви изкъртя зъбите ... на пиньоните де :lol: :lol:

Тема "Наше собствено сравнение на SDS+ перфоратори?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: