Ел. инструментите. Консумативи.
zillius - специалист
Някой ползва ли инструменти на тази фирма?Какви са отзивите ви относно продуктите и?Гледам по чуждите сайтове цените на инструментите са високи,но дали отговарят на качеството им.Като цяло мисля,че не е много популярна в БГ.
moimoimoi - майстор
хубави са
на нивото на бош,макита,хитачи,девалт
zillius - специалист
Чудя се,искам винтоверт и не знам такъв ли да си взема или Макита.И двата са от един клас и имат сходни параметри.Малко ме притесняват резервните части и сервиза за Милуокито в БГ.Не знам как да постъпя,вие как ме съветвате?
housedoktor - майстор
Много здрави -ползвал съм .
ArturDent - Почти Безобиден
Ами Канго (Kangoo) чувал ли си ? Това дето се разбива с него. Щом е станало нарицателно като Ксерокс, Памперс, Кола...
Горната фирма е точно точно тази която ги произвежда...
Вярно, така е. Кангото символ. Проивежда ги Милуоки тулс. Хубавото е,че ползват мехника на Атлас Копко. За разлика от
Ryobi® и AEG®, с които се обединиха ... финансова криза.... :o
zillius - специалист
Естествено ,че съм чувал за Канго,но не знаех че Милуоки тулс го правят.Аз още се чудя Макита или Милуокито,вие на кое бихте заложили,макитата е малко по-евтина!
Kumay - майстор
Няма машина, която да не се разваля! Виж как стои въпроса със сервиза - къде има, за колко време се ремонтира, на каква цена, кой ремонтира! Това са все неща, за които малко хора мислят, когато купуват! А не са маловажни, особено когато имаш само една машина!
Успех в избора - няма да посочвам марка, защото съм пристрастен :roll: :roll: :roll:
rolls - специалист
svetljo67 написа:
Вярно, така е. Кангото символ. Проивежда ги Милуоки тулс. Хубавото е,че ползват мехника на Атлас Копко. За разлика от
Ryobi® и AEG®, с които се обединиха ... финансова криза.... :o
Аз поне доколкото знам Атлас Копко = Милуоки + АЕГ + още нещо. За Райоби не знам ...
mladkal - майстор
Милоукито е невероятно здрава машина. работил съм с два техни продукта и съм изключително накефен. За жалост тук обаче още не са много популярни и това ме навява на мисълта, че и сервиза им ще е трудна задача. В ред на подобни мисли - Макита.

Тема "Инструменти на фирма Milwaukee!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: