Ел. инструментите. Консумативи.
A.Asenov - специалист
Някой опитвал ли се е да направи фенер захранван от акумулаторният пакет на винтоверт.

Имам винтоверт, който много рядко използвам, а в същото време доста често ми се налага да си осветявам пътя.

Чудя се дали може да се напасне 12 волтова крушка за кола, към батерията?? Или Да речем към тялото на стандартен фенер се прекрепи и свърже акумулатора на винтоверта?
stiv1961 - майстор
А какво ти пречи да си купиш един презареждаем фенер за десетина лева а батерията да я ползваш по предназначение :? .
Прикачен файл:
73564388_1_585x461_led-fener-metalen-korpus-t6-diod-razprodazhba-gr-sofiya_rev001.jpg
73564388_1_585x461_led-fener-metalen-korpus-t6-diod-razprodazhba-gr-sofiya_rev001.jpg (74.45 KиБ) Видяна 1099 пъти

Иначе става- една 12 В крушка, малко жица и батерията в задния джоб( ако се събере там) :-D
A.Asenov - специалист
Защото съм чувал, че тези батерии, ако не се използват известно време изсфирясват, и като няма какво да правя с винтоверта, поне да я използвам за осветяване.
И в форума все пак е "Направи си сам", така че направата на въпросният фенер освен, че ще ме донесе ползи от употребата, ще ми донесе и удоволствие от извършването на самоделна импровизация.
stiv1961 - майстор
Сподели поне каква е батерията на верта, има някои които не им пречи да си седят и да си почиват дълго време :)
https://www.google.bg/search?q=%D0%BF%D ... sgGE2YHgBQ
zmiori - специалист
Хитачимат такъв комплект фенер, винговерт, и 2 батерии.
Развихриси фантазията и всичко ще е наред, потърси криптонови крушки, светят много кратно по силно.

Тема "Фенер от батерия за винтоверт." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: