Ел. инструментите. Консумативи.
stanislav7 - напреднал
Здравейте, търся да наема ъглошлайф за няколко часа или един ден за град Пловдив, понеже ми се налага да отрежа една метална тръба с малък диаметър. Ще се радвам да ме ориентирате откъде мога да наема в моя град. Благодаря.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
BOSCH са навсякъде и дават под наем. Приготви си депозит пари като за нов
Kasap - специалист
Ако беше за Сф, щях да ти услужа. Kакво има да наемаш - мятай първия китаец за 30лв. пък все ще влезе в работа и за нещо друго.
fox_vt - майстор
Много си далече иначе щях да дойда да я отрежа.Колко е голяма тръбата?Толкова ли нямаш някой познат с ъглошлайф.Ако мислиш че някога би ти потрябвал ъглошлайф един малък китаец към 50 лв избягвай по ниска цена би свършил работа.Това е за 115/125мм диск и ако изобщо такъв ранг инструмент ще ти свърши работа.
stanislav7 - напреднал
Аз съм студент и ми трябва само за 1-2 часа. Засега няма нужда да купувам. Познати имам, но в родния ми град, в Пловдив не много. Тръбата е с малък диаметър - към 5 см. Ще си наема от BOSCH.

Благодаря на всички.
lov - майстор
Те всичките тук се опитват да ти кажат че наема ще ти излезе толкова колкото да си купиш едно китаййче. А то после ще ти остане за други дребни ремонти.
LazarGanev - "Велик майстор"
Човекът е принципен :)
stanislav7 - напреднал
Наема излиза 10 лв. Китайчето струва 30 лв, но китайче не искам да купувам, като дойде време ще си взема нещо немско. :)
Туй е цялата работа. :mrgreen:
moimoimoi - майстор
тръба с 5 см в диаметър си иска голям ъглошлайф поне 180мм диск
ако можеш да обикаляш около тръбата с шлайфа тогава може и с малък 115/125мм
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Баси, на ръка режа една тръба 5см

Тема "Трябва ми ъглошлайф за 1 ден" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: