• 1
  • 2
Ел. инструментите. Консумативи.
stoil2 - специалист
Кой ел. иснтрумент е най-подходящ за сваляне на около 1 см от врата от фазер?
genius - помощник
stoil2 написа:
Не знам защо държиш да ел.инструмент,аз го направих с най-обикновена ножовка/с това разполагам/,става и с трион,иначе предполагам зеге.
stoil2 - специалист
Ами аз искам да имам електрически инструмент така или иначе. Какво зеге/електрически трион мога да си взема за до 30-40 лева? Или направо флекс, ама с него вратата става ли?

genius написа:
stoil2 написа:
Не знам защо държиш да ел.инструмент,аз го направих с най-обикновена ножовка/с това разполагам/,става и с трион,иначе предполагам зеге.
крум - специалист
69 лв, Скил.
Изглежда порядъчно.
За по-евтино не бих те съветвал.
С флекса няма да стане - най-много да се нарежеш. А и досега не съм виждал дървообработващи приставки за флекс. Дори шкурките се подпалват (даже на ниски обороти).
koko26 - помощник
За тези пари никакво зеге неможеш да си купиш, а за скил и 5 лева не си струва да дадеш. Щом нямаш пари за зеге по-добре си я отрежи на ръка, просто не си хвърляй парите на вятъра за тези "машини".
EDI - майстор
СКИЛ-а са добра любителска машина на ниска цена.Да не се забравя, че все пак е БОШ от нисък клас и е с 2 години гаранция.Аз имам зеге СКИЛ, 3 лета работи безотказно/любител съм/.Иначе нищо друго не си купувай в този ценови клас.Риска е голям.
крум - специалист
Машинката ще ти свърши работа.
Аз вече цяла година гърча един B&D за 65 лв. - без екстри.
За тази цена не бива да очакваш, че машината ще те прави щастлив, докато работиш с нея, но ще свърши работата, за която си я взел.
Скил-а го купих за тъста. Даже май беше 59 лв на промоция.
Досега не се е оплакал.
В сравнение с Агояма, ПроТулс, ФеросТулс или както се казват, мисля, че това е правилния избор. B&D не съм го виждал да го продават вече - 480 в, регулиране на оборотите. И той според мен си заслужава цената.
stoil2 - специалист
Това в кой магазин?
Гледах някакво много евтино зеге "Акита" за около 20 лева, ама сигурно е много зле?
принципно кой магазин държи най-добри цени - Практикер, Мосю Бриколаж или някой друг?

крум написа:
69 лв, Скил.
Изглежда порядъчно.
За по-евтино не бих те съветвал.
С флекса няма да стане - най-много да се нарежеш. А и досега не съм виждал дървообработващи приставки за флекс. Дори шкурките се подпалват (даже на ниски обороти).
mladkal - майстор
Здравей!
Като начало за тази цена (30-40лв) не те съветвам да си купуваш нищо щото ще е някаква жалка пародия на електроинструмент. Виждал съм такива евтини да се замозапалват по време на работа. Риска да се нараниш с подобен инструмент - ЕЛЕКТРИЧЕСКИ И РЕЖЕЩ е ГОЛЯМ! :!: Все пак не искаш травми с фатален край, нали!? :!:
По-добре потърси вариант някой да ти услужи или със зеги или с ръчен циркуляр. И с двете ще се справиш.
А щом искаш да си купиш ръчен електроинструмент спести, помоли се на Дядо Коледа и когато му дайде времето си купи нещо качественно, надеждно. Нещо, което ще ползваш с удоволствие дълго време и което ще те надъхва за нови майсторски постижения.
Вратата можеш с повечко труд да я изрежеш с ножовка, с обикновен дърводелски трион.Все пак е шперплат и не е толкова здраво, твърдо.
Лично моите си ги резнах с ръчен циркуляр като преди това със дърводелски стеги си пуснах един мастар да не се изложа като "голям майстор"
Успехи!
крум - специалист
И двете машини съм ги вземал от Практикер на промоция.
Огледай и в Метро.
Иначе цените и в Практикер и в Бриколаж са яко завишени.
Виж цените на www.proshop.bg да се ориентираш малко. В момента нещо не ми се отваря.
  • 1
  • 2

Тема "Ел. инструмент за рязане на врата от фазер" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: