Ел. инструментите. Консумативи.
ddnnp - специалист
Здравейте на всички , и честита нова година ..

От известно време съм решил да си купя потапящ циркуляр , до вчера мислех за някой райдър или айнхел без издърпване , но вече съм решил да е с издърпване . Няма да се полва професионално , ще се прави някой друг капак за кошер , някой дъно , стойки и такива работи..

Бюджета е някъде около 300 лв. +-20,30 :axe:

Предпочитам да е нов , но при добра оферта може и 2 ръка .. Предлагайте
mitko64 - майстор
Такъв http://www.tashev-galving.com/112+TSN+0 ... 0%BD%D0%B3 гледах в Баухаус за около 300лв. на промоция. Хубавото му е, че двигателя е с ъглов редуктор и не пречи и в двете положения при накланяне на диска. Аз съм лидълски Parkside, за 222лв. мисля беше, но е с прав редуктор.
griffin - майстор
това е дъвкано и преди :-D
http://forum.napravisam.bg/viewtopic.ph ... 6&start=20
в тоя бюджет май само лидълския се включва. Митко този на ташев има ли стопове на масата за градусите?
Ако си харесаш герунг го огледай по възможност в магазина, доста от бюджетните модели са с луфтове в стоповете на масата, ако ги има или главата мърда при максимално изтегляне.
ddnnp - специалист
griffin написа:
това е дъвкано и преди :-D
http://forum.napravisam.bg/viewtopic.ph ... 6&start=20
в тоя бюджет май само лидълския се включва. Митко този на ташев има ли стопове на масата за градусите?
Ако си харесаш герунг го огледай по възможност в магазина, доста от бюджетните модели са с луфтове в стоповете на масата, ако ги има или главата мърда при максимално изтегляне.
Прегледах всичко из форума което намерих , но темите са доста стари,,
Лидълския явно е добър , всички го хвалят но май няма от къде да се намери , или греша :?:
torbalan - Дървен философ
Аз лидълски купих. Наистина е добре изработен.

Цената му мисля, че е най-ниска от това, което съм виждал.

В момента имат някаква политика, ако ти е харесало нещо - можеш да го поръчаш на дежурния управител. Слушах едни хора докато чаках на опашката, че разговарят по тази тема. Според мен си заслужава да опиташ...
mitko64 - майстор
Скоро го пускаха по бургаски лидъли даже за 150 лв, разпродажби. Този Тулсъна където го гледах не съм го пробвал как фиксира градусите, само го напъвах за луфтове в линейните лагери и диска, беше добре. На лидълския трака редуктора, особено дразни при спиране. Иначе е точен при 45 градусови снадки и скосове(с наклонен диск), пробвах го няколко пъти. Малко е нестандартен отвора за свързване с прахосмукачка, не става нито един от накрайниците, та пригаждах някакъв пвц фитинг Ф 32ММ.
torbalan - Дървен философ
В моя комплект имаше (то май с всичките им дърводелски инструменти го дават) един конусен.
Не съм го ползвал, но като гледам идеята е да може да се натика във всякакъв маркуч.
Chefo77 - майстор
В офисите на фирмите, предлагащи торбички, има и различни преходници. Аз оттам си взех за моите машинки.
ddnnp - специалист
За това Метабо (KGS216M) също изчетох доста хубави мнения , сега въпроса е дали може да се намери някъде до 350-60 лв. (това вече е абсолютния малсимум) дори и да не е от България , тук най евтиния който намерих беше 430 лв.

Изображение
EDI - майстор
Машината е перфектна, но за 350-360 лева надали ще я намериш.Моя го взех за 380 мисля.Преди седмица го разглобявах и почиствах и след като го пренастроих, направо цепи косъма в момента, хем още е със щатния диск :-D .Намираше се за толкова пари преди 3-4 години, но преди 2 години на МЕТАБО им вдигнаха цените, понеже малко промениха модела.Евентуално да има някой залежал от старата модификация, ама се съмнявам.Специално на герунг циркулярите качването беше с около 60-100 лева за съответния модел.

Тема "Избор на потапящ циркуляр с издърпване" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: