Ел. инструментите. Консумативи.
Здравейте ! Извинявам се , ако темата не е за тук , но още съм бомбе в форума :)
Причината поради кочто ви пиша е смяна на прекъсвача на спаркъ бур2 350 с такъв на 350Е.
Разликата е плавно ускоряване предварителен подбор на обороти и реверс. Наложи се и малко преработване на инсталацията върте ,но стана добре до някъде , при въртене по часовниковата стрелка няма ядове но при реверс т.е обратно на часовниковата стрелка има много голямо искрене от четките и усезаемо намалени мощност и обороти .
Ако някой има идея къде е проблема нека сподели ,ще съм много благодарен
Kumay - майстор
stafa_stas написа:
... при въртене по часовниковата стрелка няма ядове но при реверс т.е обратно на часовниковата стрелка има много голямо искрене от четките и усезаемо намалени мощност и обороти .
Ако някой има идея къде е проблема нека сподели ,ще съм много благодарен
Колектора на ротора не е позициониран за въртене в обратна посока, в смисъл че е за БУ2 350 и не става за БУР2 350Е. Няма оправяне, освен със смяна на ротора, но не си струва.
mitko64 - майстор
Не са ли разликите в статорите. На моята BUR излизат 4 кабела от статора http://www.tashev-galving.com/ETS612286 ... 0%BA%D1%82 , а гледам снимки на статор за BU в Ташев-Галвинг, ми се виждат е два кабела http://www.tashev-galving.com/ETS612286 ... 0%BA%D1%82 ?
Последна промяна от mitko64 на пон май 23, 2016 10:16 am, променено общо 2 пъти.
Багодарско “ Kumay “ Сега видях цените на роторите и да не си струва изобщо още 35/40лв за реверс .
mitko64 написа:
Не са ли разликите в статорите. На моята BUR излизат 4 кабела от статора, а гледам снимки на статор за BU в Ташев-Галвинг, ми се виждат е два кабела?
И от този статор излизат 4 кабела 2 отиват към яетките а другите 2 им подава ток прекъсвача.

Тема "Спарки БУР 2 350 смяна прекъсвач" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: