Здравейте, колеги. Дайте препоръка за читави свредла за метал. Напоследък ми писна от ментета Бош-мош и тн, които ги продават по железариите. Ако не се чупят, то се изтъпяват след пробиване на три отвора. Прегледах в продавалника какво се предлага и попаднах на обява - "Руски бургии 19 бр свредла за метал с титаново покритие" за 18 лв. Имам стари руски инструменти, стоманата им си я знаем колко е здрава
, но сега дали качеството е същото, или е мейд ин Чайна със щампа Русия?
Това титаново покритие що за чудо е? Имам едни бош свредла за бетон с волфрамов карбид, много съм доволен от тях. Ама другите им бургии не струват, или тези, които се продават в България. Дайте насоки за някакви доказани производители, искам хубав инструмент за непрофесионална употреба, от който сте доволни.

Това титаново покритие що за чудо е? Имам едни бош свредла за бетон с волфрамов карбид, много съм доволен от тях. Ама другите им бургии не струват, или тези, които се продават в България. Дайте насоки за някакви доказани производители, искам хубав инструмент за непрофесионална употреба, от който сте доволни.