• 1
  • 2
Ел. инструментите. Консумативи.
Norek1 - специалист
Здравейте колеги искам да ви питам някой работил ли е с Бетонобъркачка DAEWOO DACM 160H / 650W, 160l
техническите характеристики са :
Напрежение / Честота: 240 V ~ 50-60 Hz
Мощност: 650W
Тип на зъбния венец: Чугунен
Максимална скорост на въртене: 30RPM
Капацитет на барабана: 160L
Дебелина на ламарината: 1.5/1.8мм
Тегло: 56кг
Габаритни размери: 1130x760x1360мм
Общо взето ме интересува ако някой е работил какви са му впечатленията?
Поздрави
plamen6703 - майстор
От доста време позлвам нещо подобно http://www.praktiker.bg/bg/Beton-mixers ... S/p/465157
Много работа ми е свършило и вече ще го подаря на някой да мога да си купя друга, че тази доста се разтрака :)
Твоята от линка е същата, не му мисли ако ти трябва, заприходявай една и си върши работа :)
zz_stefanov - майстор
Ползвам 120 литровата. Китайски са. Не съм работил продължително с нея. Трудно се сравнява. Като погледнеш някои от елементите по нея, ще ги намериш и в други китайци. :)
Norek1 - специалист
Ясно на мен ми трябва за има няма 10 кубика на първо време по двора.Daewoo сега са на промоция в хипермаркет Крез 160л. За 440 лв. което е на оферта. И се чудя още, но исках и да попитам за впечатления. За производство уж ги дават Южно Корейски. А един друг въпрос от тези 160л. ще мога ли да изкарвам една количка 60л. бетон
plamen6703 - майстор
Ще можеш без затруднения да изкарваш около една количка бетон. С моята до момента съм объркал сигурно повече от 100 кубика бетон и още държи, а не е нищо особено :) Купувай смело и дано ти е на късмет :)
Norek1 - специалист
Е значи няма да има проблем щом една количка ще пълни без проблем.Реших да направя тази инвестиция, защото си правих канал, но го наливах на стъпки и горе долу 2 кубика легнаха, но се бъркаше на ръка от мен и баща ми и се размазахме. Пък с бетонобъркачката сам ще мога да си работя, а когато сме 2та още по бързо и леко ще става.
Norek1 - специалист
Здравейте отново, имам още един въпрос ,ходих да видя бетонобъркачките и 160л. са две разновидности една е с по-широко и плитко буре, а другата с по-тясно и дълбоко.Кое е по-удачното?
plamen6703 - майстор
Субективна е преценката, една и съща работа върши, но при транспортиране единият вариант може да е по-удачен от другият... зависи в какво ще я товариш...
Norek1 - специалист
Мен ме притеснява повече като върти бурето, ако е по-плиткото да не хвърля разтвор от вън, но пък е с по-голям диаметър.
dragozow - майстор
Цената е по-скоро нормална. Казвам ти го, защото и аз продавам и са на тези цени без промоция. Ние през годините сме продавали от всякакви производители и нито един не се е върнал за ремонт. Все пак има няколко правила за да я имаш дълго, сипвай само до като върти и не смазвай венеца. Капацитета няма толкова значение ако ти е за вкъщи, ти едно бъркало го правиш за 2/3 минути. Нищо общо с ръчното бъркане.
  • 1
  • 2

Тема "Въпрос за бетонобъркачка DAEWOO" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: