Ел. инструментите. Консумативи.
ptankov - специалист
Здравейте!

В Емаг от доста време гледам 2 перфоратора Steinhaus (мисля, че е тяхна марка). Много са сходни, но цените са им доста различни.

Steinhaus PRO-RH1500 https://m.emag.bg/perforator-steinhaus- ... DRFDP7BBM/
Steinhaus PRO-RH1500+ https://m.emag.bg/perforator-steinhaus- ... DSVVJ9BBM/

Това, което ме смущава при избора е следното: По принцип, по идея, метален корпус на редуктора би трябвало да е по-добре, обаче PRO-RH1500+, който е с метален е по-евтин 99 лв., а PRO-RH1500 е пластмасов, но е доста по-скъп 155 лв.

На всичкото отгоре, по-скъпия са го купували повече хора, защото има около 80 ревюта, а по-евтиния - около 18 ревюта. Мощността им и комплектацията им са еднакви, само има минимална разлика в оборотите 880 об/мин на по-скъпия срещу 860 об/мин на по-евтиния, което е пренебрежимо.

Как да разбера сега защо пластмасовият е по-скъп и дали си струва спрямо металния?
Купих този от 98 лв. Още не е използван, но много скоро ще заработи сериозно. Никога не съм използвал тази марка китайска техника, но се надявам че щом е китайско значи е оригинално. Поздрави. :lol:
ptankov - специалист
Айде, сподели впечатления като поработиш!
ptankov - специалист
Какво стана, поработи ли с него? Как е? Има ли съединител?
plamen6703 - майстор
Ако искаш съвет не купувай машина от "Емаг", просто се огледай по големите търговски вериги за същите инструменти! :partyman:
ptankov - специалист
Защо, какво му е на Емаг?
plamen6703 - майстор
Нищо му няма докато не ти се наложи да правиш рекламация, почва ходене по мъките!
Купувай смело, дано не ти се налага да се убедиш как се прави рекламация :) ! :partyman:
ptankov - специалист
Аз купувах от тях един мултитуул. Свалях с него стар латекс от банята. Копчето заяде на включено положение. Рекламирах през формата на сайта. Дойде куриер за тяхна сметка и го взе за ремонт. По-късно получих мейл, че не могат да го ремонтират и понеже точно този модел вече не се предлагаше при тях ми предлагат: а) друга стока от тях на сходна цена или б) връщане на парите. Избрах б) и ми върнаха парите по сметка. После си купих мултитул от Лидъл. Така че, никакви оплаквания от Емаг нямам. Но то все пак зависи кой е търговецът. Ако стоката не е от Емаг може да има усложнения с гаранционните случаи. Да не би твоят случай да е бил такъв. Всеки търговец си има свои отделни условия за връщане и гаранция, но специално процедурата на Емаг беше безпроблемна.

Тема "Избор между 2 много сходни перфоратора на Емаг Steinhaus PRO-RH1500 vs PRO-RH1500+" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: