Ел. инструментите. Консумативи.
vk - специалист
Стар винтоверт Skil, купуван 2014 г, но малко ползван, започна да му се клати патронника. Има голям луфт, а по моите представи трябва да не мърда, освен по оста по която се върти.
Питането ми е - на какво се дължи , нещо разбито вътре, лагер ? Метални ли са пластмасови ли са тия лагери.
Мога ли сам до го поправям или си трябва специализиран сервиз ?
Гледам, че още ги продават https://www.emag.bg/elektricheski-vinto ... D8MBCBBBM/
Прикачен файл:
skil.jpg
muhala - майстор
Предполагам,че се държи на конус и винт. Развий го на макс и погледни вътре. Би трябвало да видиш кръстат винт. Затегни го.
krasi92 - майстор
Цялата глава била консуматив и се сменя.Така се опитаха да ми откажат гаранция от 5 години след констатация от бошшш сервиза.Смяната там е около 100 кинта.Има резервни части за този винтоверт и главата е около 40 кинта.Смяната е от 4 винчета.След споменаване на някои органи ми замениха уреда на чиято картонена опаковка си пише 5 години пълна гаранция.Това в един магазин с немско име даващ 5 години гаранция на моторни и електрически инструменти.И за други уреди се държат по този начин и не им прави чест.На перфоратора трябвало да му сменям лагерите щото били консуматив и за това е гръмнал ротора.Пак 100 кинта иска същата служителка с винтоверта.Перфоратора си взех и повече там не пазарувам.А ги гледам са започнали и раибер да продават--Тотал щета.

Тема "винтоверт- клати се патронника" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: