• 1
  • 2
Ел. инструментите. Консумативи.
rockwall - майстор
Здравейте и в тая тема

търся акумулатор за тази машинка - същия като този на снимката. Може и в комплект със зарядно, но по-скоро ме интересува акумулатора.

Слагам малко снимки със спесификациите

ИМАТЕ ЛИ ИДЕЯ къде може да се открие т.е. да се КУПИ ???

благодаря

Прикачен файл

b.jpg
b.jpg (70.11 KиБ) Видяна 4120 пъти

Прикачен файл

bb.jpg
bb.jpg (84.83 KиБ) Видяна 4120 пъти

Прикачен файл

aa.jpg
aa.jpg (88.19 KиБ) Видяна 4120 пъти

Прикачен файл

а.jpg
а.jpg (69.85 KиБ) Видяна 4120 пъти
miroslav_kn - специалист
проверяваш кой е официален вносител на ейнхел за България и ги питаш тях.
Niky77 - специалист
Отваряш си гаранционната карта и виждаш най-близкият сервиз на Ейнхел! Ако нямаш карта, обръщаш се към търговеца, от когото си я купил, да каже къде има сервиз!
Dain - специалист
Ако си с две батерии,отваряш ги,вътре има 10-12 бр.по 1,5V,проверяваш с мултицет кой от батериите вътре са дали фира,разпоиваш,подменяш с читави,и от две правиш една,работиш,и в това време търсиш батерия(и),успех.
plamen - напреднал
Батериите са Ni-Mh, по 1.2 V всяка. За 18 V батерия трябва да са 15 броя. Разглобяваш корпуса на акумулатора, проверяваш една по една всички клетки - те са като буренца (поне на моя Ейхел). Все една ще е издала багажа. Купуваш абсолютно същата (вземаш старата за мостра). Има ги в Конрад, Пулсатор и т.н. Като я сменяш запояваш ЗАДЪЛЖИТЕЛНО с дебела медна тел или няколко спойки с по-тънка. Най-кофти моментът е със сглобяването-да си влезат на мястото.
Така оправих моя Ейнхел, беше само една от батериите, струваше към 4 лева с лъжата.
Успех!
Takezo Sensey - модератор
rockwall написа:
ИМАТЕ ЛИ ИДЕЯ къде може да се открие т.е. да се КУПИ ???
ЕВРОМАРКЕТ ... :idea: 25-35 лв. бройката .
moimoimoi - майстор
корпуса на батерията е така да се каже универсален-т.е. има го при много марки на пазара,остава да потърсиш,и е хубаво да е поне 1.5А/ч

преди време си бях взел einhell винтоверт и батерията не ставаше за нищо,инъче винтоверта държи :-D
sstefanov - майстор
И аз имам подобен, с умряла батерия. Чудя се, дали да не си купя 15 бр 2800 mAh NiMH батерии и да не ги наблъскам вътре ... Лошото е, че ще излезе по-скъпо от нова машинка.
velsi - Почетен майстор
Имам две такива батерии и зарядно. Машинката се разпадна, но те си стоят.
rockwall - майстор
velsi

значи ти си моя човек

от Einhell не ми отговарят, така че ако имаш оферта - стреляй

ще взема и двете и зарядното

тази машинка пък е надживяла вече 2 батерии, но тази е последната, която е в час

явно или батерията или машинката умира - никога и двете :lol:
  • 1
  • 2

Тема "ТЪРСИ СЕ АКУМУЛАТОРА" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: