Ел. инструментите. Консумативи.
Здравейте! Имам проблем с мотора на ел. косачка за трева,на който му изгоря ротора. Та някой може ли да ми каже как да изкарам ремъчната шайба на мотора? Мислех си че е с резба но не е :? Мисля си че е с горещо набиване,но как да нагрея там,много пластмаса има около него :? Благодаря предварително на всички!
torbalan - Дървен философ
Нова косачка.
ср дек 25, 2024 1:49 pmtorbalan написа:
Нова косачка.
Това ще е най- лесният вариант май :-D :lol: Но все пак ако някой се е сблъсквал с подобен случай,да сподели
hidrazin - майстор
Ама то в целия свят се произвежда САМО един вид електрическа косачка и САМО от един производител...
Модел, производител, снимки.
Постите свършиха и няма да хвърляме боб.
:partyman:
ср дек 25, 2024 2:37 pmhidrazin написа:
Ама то в целия свят се произвежда САМО един вид електрическа косачка и САМО от един производител...
Там е работата че не мога да прикачвам снимки,защото не ми дава разрешение и незнам защо :?
ср дек 25, 2024 3:33 pmBobinyor85 написа:
Там е работата че не мога да прикачвам снимки,защото не ми дава разрешение и незнам защо :?
Опитай с думи прости, но по отношение на дръгела!
kr1100 - майстор
ср дек 25, 2024 3:33 pmBobinyor85 написа:
...Там е работата че не мога да прикачвам снимки,защото не ми дава разрешение и незнам защо :?
За намаляване на снимки да си чувал нещо? Има различни методи/.
Гугъл не хапе.
ivanovbg - майстор
ср дек 25, 2024 1:31 pmBobinyor85 написа:
Здравейте! Имам проблем с мотора на ел. косачка за трева,на който му изгоря ротора. Та някой може ли да ми каже как да изкарам ремъчната шайба на мотора? Мислех си че е с резба но не е :? Мисля си че е с горещо набиване,но как да нагрея там,много пластмаса има около него :? Благодаря предварително на всички!
Не е горещо, а студено набиване. Вади се със скоба. Аз разглобих моята, но се оказа, че лагера е стопил гнездото и нямаше как да се центрира ротора. Замина в буклука и взех нова.
zz_stefanov - майстор
Не че много ме интересува, но марка модел....?

Хе чета ти ника и очаквам да ни осветлиш къде ви е сервиза дето пренавивате успешно и на сметка ротори на домакински електроуреди.
Успех :)
torbalan - Дървен философ
....
След малко отивам да хвърля вчерашния в тоалетната, па да става каквото ще... :)

ivanovbg написа:
.... Аз разглобих моята, но се оказа, че лагера е стопил гнездото и нямаше как да се центрира ротора. Замина в буклука и взех нова.
Точно същото беше и в моя случай.

Тема "Проблем с ремъчна шайба" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: