Ел. инструментите. Консумативи.
housedoktor - майстор
Това е инструмента ,който много често ми е спестявал големи главоболия при трудни за рязане места и материали.Много бързо получи и името 'Варварина'.Което показва .че съвсем не е за финна работа :) .Незаменим е при рязане на греди,гипсфазер,метални и PVC тръби.Работи и с изкривяване на острието до 90'.Режещото острие се обръща и на 180' за удобство.Система за бърза смяна на ножа и регулиране на оборотите..
P.S. Евтините инструменти от този тип имат проблем със закрепването на ножа.

Прикачен файл

RYOERS80V.jpg
RYOERS80V.jpg (13.15 KиБ) Видяна 7690 пъти
pesho - специалист
Прав си,housedoktor,незаменима вещ !!! Ей го и моя,само че акумулаторен..

Прикачен файл

dewdc380n_596.jpg
dewdc380n_596.jpg (1.53 KиБ) Видяна 7678 пъти
housedoktor - майстор
pesho написа:
Прав си,housedoktor,незаменима вещ !!! Ей го и моя,само че акумулаторен..
И такъв имам но е от по нисък клас и батериите ме издъниха.Някаква английска марка беше по лиценз но с слаби батерии :?
griffin - майстор
:-) да не си ги мерим но и тая джаджа върши прилична работа въпреки че не може да се ползва за всичко :-) но става и за прободен и за нормален трион :-) само дето ножовете струват майка си и баща си :-)
http://www.ciao.co.uk/Black_Decker_Scor ... w__5658252
pesho - специалист
Без да искам да предизвиквам нови спорове искам да кажа,че мнението ми е,че-"Нещо ,което става за всичко-не става за нищо !!"..И затова даже отговора ми на хора,дето казват,че могат всичко,винаги е :"Ясно-не можеш нищо !!"...
housedoktor - майстор
pesho написа:
Без да искам да предизвиквам нови спорове искам да кажа,че мнението ми е,че-"Нещо ,което става за всичко-не става за нищо !!"..И затова даже отговора ми на хора,дето казват,че могат всичко,винаги е :"Ясно-не можеш нищо !!"...
Напълно съгласен съм с мнението ти.Затова и го използвам за варварска работа::).А със Скорпиона на Блек & Декер съм работил един път но не ме впечели-твърде груб е ,за да замени ръчния и твърде нежен за много груба работа.Преди да купя моят ,работих с Макита под наем-много е мощен . но при тежка работа гумираната дръжка отпред се мести към острието
housedoktor - майстор
Варварина в действие

Прикачен файл

S6300668 (Small).JPG
S6300668 (Small).JPG (25.88 KиБ) Видяна 7119 пъти
al-import ltd - специалист
Перфоратор МAKITA HR1830- ЦЕНА 260лв
Перфоратор BOSCH GBH 2-18RE- ЦЕНА 260лв
Винтовер MAKITA 8280-ЦЕНА-320лв
Винтовер MAKITA 6280-ЦЕНА-300лв
Ъглошлайф MAKITA 9554NB-ЦЕНА-125лв
Ъглошлайф MAKITA 9557NB-ЦЕНА-160лв