Ел. инструментите. Консумативи.
anabolicbeast - специалист
Преди няколко дни си закупих този перфоратор http://www.einhell.com/com_en/shop/4862 ... rh-32.html , в който по принцип трябваше да има тубичка с грес, но понеже сме в България естествено тя липсваше! Искам да помоля някой колега да ми препоръча конкретно някаква грес и да каже къде и д/г в какво количество да слагам? Благодаря предварително! :partyman:
VLADO66 написа:
Да му отива :) http://www.abro-bg.com/catalogue/prod_131.html
Тази грес на опашката на свредлото ли да я слагам или и по буталото?
А за буталото вътре и за другите карантии?
VLADO66 - майстор
Мажеш само опашката преди да я вкараш и не много.
VLADO66 написа:
Мажеш само опашката преди да я вкараш и не много.
Дали ще е достатъчно след по-продължителна употреба, понеже отгоре има и капачка за смазване на буталото?
VLADO66 - майстор
Аз ти оттоварям принципно :) Щом има капачка,в инструкцията трабва да има описание каква грес и на колко часа работа се смазва и по колко.Дал съм ти високотемпературна литиева грес като по универсална която би трябвало да е подходяща.
Проблемът е в това, че в гаранцията не пише абсолютно нищо по въпроса, дори я изтеглих и от сайта.. А въпросната кутийка с грес, която при мен липсва е само за опашката на свредлото!
Chefo77 - майстор
anabolicbeast написа:
Проблемът е в това, че в гаранцията не пише абсолютно нищо по въпроса, дори я изтеглих и от сайта.. А въпросната кутийка с грес, която при мен липсва е само за опашката на свредлото!
И какво те притеснява?
Ползвай си го така, ако нещо стане, ще го тръшнеш в магазина да си се оправят. Не си длъжен да гадаеш какво и колко трябва да слагаш, след като в упътването не пише.

Тема "Перфоратор Einhell RT-RH 32 Red" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: