Ел. инструментите. Консумативи.
bad to the bone - специалист
...
Последна промяна от bad to the bone на вт ное 10, 2009 6:51 pm, променено общо 1 път.
housedoktor - майстор
Много добра цена..Жалко ,че не съм в Англия сега..
amw - напреднал
Не хубав Hammer Drill-a иначе офертата си заслужава.Аз доста се колебах и май я изпуснах :(
the_bull - помощник
Аз имам подобна машинка на DeWalt и съм много доволен но да попитам в БГ намират ли се акумулатори защото досега не съм търсил тук.В моя град едвали да се намерят, но за раяно на София предполагам трябва да има.
едит:Става въпрос за винтоверта :)
amw - напреднал
the_bull написа:
Аз имам подобна машинка на DeWalt и съм много доволен но да попитам в БГ намират ли се акумулатори защото досега не съм търсил тук.В моя град едвали да се намерят, но за раяно на София предполагам трябва да има.
едит:Става въпрос за винтоверта :)
Еми поразрови в чичо Гугъл... аз като разглеждах видях доста представители, мисля, че не би било проблем да намериш :)
the_bull - помощник
Ами вчера търсих и само в ebay намирам.Не намирам нищо на бг пазара иначе продукти на DeWalt се намират.
имам няколко акумулатора на 18 волта и други. Всъщност имам доста голям арсенал от машинки на Dewalt - акумулаторни и не. Каква батерия те интересува ако не си намерил вече разбира се?

Тема "DeWalt" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: