• 1
  • 2
Ел. инструментите. Консумативи.
UNIOR - модератор
Пишете за всички приспособления който ползвате с електройнструментите си, или такива който сами сте пригодили. Предимствата който дават, начина им на използване от къде могат да бъдат намерени и т.н.
ясно все по данной теме
Последна промяна от nasco35 на съб дек 26, 2009 2:40 pm, променено общо 2 пъти.
мне ясно все по данной теме
Последна промяна от nasco35 на съб дек 26, 2009 2:30 pm, променено общо 2 пъти.
masterval - майстор
Преди около седмица виждах такова за около 35 лева. Ама бързах и не питах, а ми е интересно:
1. Вътре има ли нещо, тип съединител, като на винтовертите за сухо строителство?
Ако битът престава да се върти, когато пръстенът опре до материала, е супер.
2. Сменят ли се битовете, лесно ли е?
pesho - специалист
..Eй тва ми е най-ценното и универсално приспособление..и като емблема:който го притежава-значи е минал през мойта школа или работил с мен..

Прикачен файл

0000005026968_001c_v001_zp.jpg
tack lifter-£ 1.78=4.50 лева
0000005026968_001c_v001_zp.jpg (2.4 KиБ) Видяна 5593 пъти
$64EN - специалист
pesho написа:
..Eй тва ми е най-ценното и универсално приспособление..и като емблема:който го притежава-значи е минал през мойта школа или работил с мен..
интересно изглежда . ще разясниш ли за какво е че аз си нямам представа за какво служи , и на снимката е доста мъничко и не се вижда много много

UNIOR написа:
Ще те помоля да обясниш за приспособлението което ползваш с винтоверта на Метабо, това което е в патронника, ето в тази тема
http://www.napravisam.bg/forum/viewtopic.php?t=9845, ако не се лъжа е дълбочинен ограничител за монтаж на плоскости.
точно това е. ограничител на разговорен език.служи за завиване на винтове до определена дълбочина , точно колкото да се скрие главата на винта и да не влиза по-навътре и да раздробява / разрушава плоскоста ( била гипскартон , гипсфазер , или каквато и да е ) , този много ми го хвалиха в киров бош бил едикъфси , сменяло му се бит-чето ,но струвал 35 лв, а обикновенното е 6 лв. каквото исках да си взема . в началото го гледах малко с пренебрежение , но после като видях на коя марка е и разбрах че това ще бъде моето :) . RIGIPS просто няма какво друго да си говориме :)
pesho - специалист
$64EN написа:
pesho написа:
интересно изглежда . ще разясниш ли за какво е че аз си нямам представа за какво служи , и на снимката е доста мъничко и не се вижда много много
ОК..ми то си е мъничко..прилича на отверка със закривен връх и прорез,но много здраво..оригинално се продава за вадене на телчета от tacker-a,ама аз го ползвам най-вече за вадене на нехванали видии..но и за много други работи-например мини кози крак,или го бучна в ГК и си нагласям листа с едната ръка по вертикал,както си е опрян на профилите,докато с другата държа винтоверта и т.н...
escutcheon - специалист
Аз ползвам същото за махане на щипките на тапицериите на автовратите
masterval - майстор
$64EN,
винтовертът (който не е акумулаторен) не изпълнява ли същата функция като това за 35 лева? Освен това си регулираш дълбочината на завиване. :? :? :?
housedoktor - майстор
Хубава тема-скоро ще постна 4аст от арсенала :)))
  • 1
  • 2

Тема "Приспособления за електройнструменти" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: