Заваряване, ковачеството, студената обработка, тенекеджийството и др.
unicata - специалист
Здравейте, търся да купя алуминиев винкел, та ако някой може да каже къде в София има склад за цветни метали ще съм благодарен, единствените които намерих бяха профилко, но те са далеч - чак до Драгалевци, а аз съм в Подуяне и в момента не разполагам с кола, за 2 метра става въпрос.
Та ако някой знае къде в района има склад ще съм му благодарен, конкретно търся винкел 25/25 - 30/30
l_bonev - специалист
Мисля,че в Практикер и в Бриколаж имаха, но не съм сигурен за дължината.
tzetzo160 - специалист
В близост до Подуяне съм виждал такива винкели в Баумакс, но ми се върти като цена около 10лв/м.
8180 - майстор
Униката,
Това на 2м ще трябва да го търсиш в Хипер Супер Маркетите.
Нормалните фирми продават на 6м., обикновено боядисан, което може да се окаже по изгодно - 1,5-3лв./м.
В "този район" - виж Алумил (в Дружба) - може да има небоядисан, малко по-евтин.
Пак в Дружба - Алтест. Тези имат май по-тънки, респ. по-евтини.

Има и други, но по-далеч - Хладилника, Житница, Южната дъга, Люлин, Илиенци.
sparow - специалист
Провери по складовете за метали.Няма проблем да ти резнат на кило или метраж. :wink:
В практикер и др. върват на метровки -1м. мисля че е около 8-10лв.
Имам алуминиев винкел 30х30 и съм в Подуяне ! emilmpetrov@abv.bg
mitko64 - майстор
Най - изгодно от Стилмет на Илиенско шосе. Срещо завода имат офис за тъговия на дребно( пак обаче само по 6м). Ако нямат нужния асортимент го изтеглят от завода до няколко дни. Имат сайт и телефони за контакти , така че виж дали ти изнася цената за 6м. Аз съм купувал два пъти от тях и остатъците все им съм намирал по-късно приложение.

Тема "От къде да купя алуминиев винкел?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: