Заваряване, ковачеството, студената обработка, тенекеджийството и др.
bulhomes2 - майстор
Баш това ми беше мисълта с DHL-а.
Здравейте Майстори и Колеги!
Много се извинявам,че пиша в чужда тема ,но питането ми е сходно с колегата и пускането на друга тема би се дублирала.
Въпросът ми е да споделите мнение за тази великолепна машина Kemppi :Masters 160 http://www.kimex-bg.com/BG/Kemppi/Master%20MLS.shtm която си купих от Германия и мисля,че придобивката си заслужава ,а най вече,че може да се ъпгрейдва и да се ползва за всякакви нужди :roll: На този етап не мисля да инвестирам в нея,защото заварявам предимно винкел и ламарина.Няма да го ползвам по осем часа на ден нон-стоп,но в сравнение с кракрата ще е приказка :drinkers: Идеята в темата ми е дали някой е плзвал или ползва такъв електрожен? Как е сервиза в БГ и т.н.? Благодаря за компетентните отговри!
agj - майстор
Големанов написа:
Здравейте Майстори и Колеги!
Много се извинявам,че пиша в чужда тема ,но питането ми е сходно с колегата и пускането на друга тема би се дублирала.
Въпросът ми е да споделите мнение за тази великолепна машина Kemppi :Masters 160 http://www.kimex-bg.com/BG/Kemppi/Master%20MLS.shtm която си купих от Германия и мисля,че придобивката си заслужава ,а най вече,че може да се ъпгрейдва и да се ползва за всякакви нужди :roll: На този етап не мисля да инвестирам в нея,защото заварявам предимно винкел и ламарина.Няма да го ползвам по осем часа на ден нон-стоп,но в сравнение с кракрата ще е приказка :drinkers: Идеята в темата ми е дали някой е плзвал или ползва такъв електрожен? Как е сервиза в БГ и т.н.? Благодаря за компетентните отговри!
Kemppi е една от водещите фирми за заваръчна техника ,и машините от серията Master са професионални .Така че машина която притежаваш е отлична !
Генерален дистрибутор на Kemppi за България е фирма Кimex - http://www.kimex-bg.com/BG/Home/index.php ,сервиза е добър а за сервизната мрежа можеш да се информираш пак от сайта им http://www.kimex-bg.com/BG/Home/index.php
Желая ти безпроблемна работа с апарата!
Привет!
Днес се информирах в Кимекс и останах с добри впечатления за тях,като представители и сервиз,даже ми направиха и предложение за едно Минаргче,но Мастера е друга бира. Колкото до Кемпито знам,че са водещи в тази техника и го опитах ,като направих сефте на машинката и бях очарован.В момента съм в дилема :? и незнам дали да не се разделя с Мастера и да не се хвърля на един Минарг понеже и работата намаля,а и Мастера е за по натоварена работа,която аз не върша :cry: Всеки съвет ще ми е от полза за да взема решение :?
Пожелавам на всички успехи!
agj - майстор
Големанов написа:
Привет!
Днес се информирах в Кимекс и останах с добри впечатления за тях,като представители и сервиз,даже ми направиха и предложение за едно Минаргче,но Мастера е друга бира. Колкото до Кемпито знам,че са водещи в тази техника и го опитах ,като направих сефте на машинката и бях очарован.В момента съм в дилема :? и незнам дали да не се разделя с Мастера и да не се хвърля на един Минарг понеже и работата намаля,а и Мастера е за по натоварена работа,която аз не върша :cry: Всеки съвет ще ми е от полза за да взема решение :?
Пожелавам на всички успехи!
Ако Master-a e трифазен а нямаш трифазен ток ,тогава смяната му за Minarc e донякъде оправдана а също и ако имаш възможност да го замениш с Minarc Tig ще е добре !
Но иначе в никакъв друг случай аз не бих сменил Master за Minarc !
Това е моето мнение !Решението е твое.
Добър вечер
Agj Мастера е монофазен,но проблема е ,че аз не заварявам цветно и в този ред на мисли е по добре да го продам на някой който ще го ползва закаквото е предназначен и да си взема Минарг ,а ще е и по лекичък :yawinkle:
Ще го мисля до края на седмицата :?
joe007 - специалист
Големанов написа:
Добър вечер
Agj Мастера е монофазен,но проблема е ,че аз не заварявам цветно и в този ред на мисли е по добре да го продам на някой който ще го ползва закаквото е предназначен и да си взема Минарг ,а ще е и по лекичък :yawinkle:
По мое мнение не го сменяй.Мастера е по-висок клас. За какво е предназначен Мастер?? ,за каквото и Минарк предимството му е че е по-лек, но пък малко по-слаб.(изкючвам Минарк 220).И двата имат възможност за заваряване на ВИГ .И двата заваряват "цветно" :). На електроди и алуминий, на ВИГ без него.
agj - майстор
Големанов написа:
Добър вечер
Не заваряваш цветно !? Да разбирам ли че мишината е AC/DC ?Ако е така ще направиш още по голяма грешка като се разделиш с такава машина и избереш по нисък клас !
Но дори и да не е AC/DC пак ще е грешка замяната и с Minarc!

Тема "Какво мислите за тази машина ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: