Заваряване, ковачеството, студената обработка, тенекеджийството и др.
piskov83 - помощник
Здравейте! Имам проблем с резбата за свещта, която се намира на главата на двигателя. Знам, че има вариант да се постави втулка без да се сваля цялата глава. Знаете ли някой, който да поставя ремонтни комплекти на Вюрт или Helicoil? Става въпрос за София.
puh4 - специалист
piskov83 написа:
Здравейте! Имам проблем с резбата за свещта, която се намира на главата на двигателя. Знам, че има вариант да се постави втулка без да се сваля цялата глава. Знаете ли някой, който да поставя ремонтни комплекти на Вюрт или Helicoil? Става въпрос за София.
каква е колата?
RABATA - напреднал
puh4 написа:
piskov83 написа:
каква е колата?
Какво значение има?
Мисля, че трябваше да попиташ за цвета,а?
ieiei - специалист
RABATA написа:
puh4 написа:
piskov83 написа:
каква е колата?
Какво значение има?
Има ,защото има двигатели,където свещите не се виждат ,да не говорим за някаква манипулация.
piskov83,ако ще я караш тази кола свали главата и я направи ,както трябва.
sek.1 - специалист
Има ремонтни втулки на Вюрт за тази работа навиват се на място без сваляне на главата . Трябва само метчик 16х1.25 и един специялизиран дорник за навиването . Ще снимам целия инструмент като ми остане време тия дни . До тук съм навил поне 20 броя на различни марки коли и проблеми повече с изскубнатата свещ няма .
puh4 - специалист
RABATA написа:
puh4 написа:
piskov83 написа:
каква е колата?
Какво значение има?

??????????????????????
piskov83 - помощник
Колата е Passat с 2Е мотор. Има достъп за работа. Вече монтирах пружина на Helicoil. Надявам се всичко да е ОК.

Тема "Втулка за свещ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: