stivemaster написа: По въпроса какво не ми хареса ,който е видял тези снимки viewtopic.php?f=56&t=23365&start=60 вижда че нещата не са примерно като http://www.ebay.com/itm/AC-DC-TIG-MMA-P ... 518ee849b5 трябва да признаете нали?Този пост искрено ме разсмя
Няма нужда да споря как изглежда ламарината на корпуса примерно ,все пак се занимавам професионално и с прахово боядисване .....
Като схема със сигурност са праснали най яката до която са достигнали и лесно поправима то е ясно , просто вижте платките как са изработени и как висят изолациите отдолу.
Сега може и да греша ,като не мога да ги видя наживо и не ме притеснява да призная ако като ги видя размисля .Аз не съм някакъв ...... нали се сещате кои не си променят мнението каквото и да стане. .

1. Ламарината на корпуса ли е най важната - как изглежда и как е боядисана -ти с този инвертор ще се снимаш ли или ще заваряваш !!!

2.Снимките са различни и платките са различни и сглобката е различна ,щото ....... двата апарата които сравняваш са съвсем различни!!!! Продължавай да се занимаваш с прахово боядисване а заваряването забрави!!!