Заваряване, ковачеството, студената обработка, тенекеджийството и др.
agj - майстор
stivemaster написа:
По въпроса какво не ми хареса ,който е видял тези снимки viewtopic.php?f=56&t=23365&start=60 вижда че нещата не са примерно като http://www.ebay.com/itm/AC-DC-TIG-MMA-P ... 518ee849b5 трябва да признаете нали?
Няма нужда да споря как изглежда ламарината на корпуса примерно ,все пак се занимавам професионално и с прахово боядисване .....
Като схема със сигурност са праснали най яката до която са достигнали и лесно поправима то е ясно , просто вижте платките как са изработени и как висят изолациите отдолу.
Сега може и да греша ,като не мога да ги видя наживо и не ме притеснява да призная ако като ги видя размисля .Аз не съм някакъв ...... нали се сещате кои не си променят мнението каквото и да стане. .
Този пост искрено ме разсмя :-D ! Впрочем не знам да се смея ли или да плача!!!?
1. Ламарината на корпуса ли е най важната - как изглежда и как е боядисана -ти с този инвертор ще се снимаш ли или ще заваряваш !!! :-D
2.Снимките са различни и платките са различни и сглобката е различна ,щото ....... двата апарата които сравняваш са съвсем различни!!!! Продължавай да се занимаваш с прахово боядисване а заваряването забрави!!!
stivemaster - майстор
Е те някои неща по хората ходят колега ,не по дърветата , ще ти простим , авно не знаеш какво говориш .
dragozow - майстор
По въпроса какво не ми хареса ,който е видял тези снимки viewtopic.php?f=56&t=23365&start=60 вижда че нещата не са примерно като http://www.ebay.com/itm/AC-DC-TIG-MMA-P ... 518ee849b5 трябва да признаете нали?
Сравняваш различни машини, едната струва два пъти повече от другата.
Няма нужда да споря как изглежда ламарината на корпуса примерно ,все пак се занимавам професионално и с прахово боядисване
Сините са добре боядисани, поне не съм забелязал фрапиращи неща. Боядисани са като всички други машини. В това отношение машинката на Вики е с много по-лоша боя. Между другото цвета на Вики беше моя идея, само трябваше да е малко по-оранжев и хубав. Все пак това са машини, не очаквай да имат 5 слоя лак.
Като схема със сигурност са праснали най яката до която са достигнали и лесно поправима то е ясно , просто вижте платките как са изработени и как висят изолациите отдолу.
Да де ама това си е твое мнение. Човек, който отваря всекидневно по няколко машини за ремонт казва че е много добре. Единствения проблем на сините са байонетите. Лично съм ги сменил на две машини превантивно, защото не стягат добре.
stivemaster - майстор
Абе казвам какво виждам на снимките бе човек твърде е възможно да си прав след като не мога да я видя на живо Казах вече от Варна съм и тук няма как да ги видя да не коментирам изобщо така наречения ти колега тук ..... то по голям враг не може да си намерите от такъв работник .Сигурно е изгонил повече клиенти отколкото можеш да си представиш изобщо.

Тема "Някой купувал ли е от тези , дайте отзиви ?!!!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: