Заваряване, ковачеството, студената обработка, тенекеджийството и др.
marian1 - майстор
Жоре Здрасти, би ли дал детайлна информация кое колко ти излезна като цена - става въпрос за матерялите за бойлера - кой ти смята размерите - или как става - че ми трябва по точен размер.Дай инфо и за серпентините и те ме интересуват живо.Благодаря предварително.
joro39 - специалист
в предприятието кадето ми огъваха дъната ми искаха 470лв за 120л боилер с две серпентини като аз си взема нагревателя,аз до тук съм дал 60 за сухия нагревател,40 лв за огъване на дъната ,15 лв за целиндара и за серпентината ми искат по 4 лв на метър за огъване още не съм я поръчал.
joro39 - специалист
Прикачен файл:
07042011319.jpg
ето я и серпентинота ,от 8 м 1/2 траба.
lordmails - специалист
В крайна сметка какво се случи с бойлера.Има ли развитие.
joro39 - специалист
3 месеца беше пълен с вода и надут с компресора на 8 атмосвери и вчера го изпразних .Днес го занесох в фирма Матев Хасково да му направят външно тяло +изолация ,като го взема ще направя снимки.
lakosste - специалист
Жоро кой е завода в хасково където огъват дъната?
joro39 - специалист
хидроформинвест мисля че се казваше фирмата ако се интересуваш повече пиши ще ти пратя телефона.
joro39 написа:
хидроформинвест мисля че се казваше фирмата ако се интересуваш повече пиши ще ти пратя телефона.
Здравей колега би ли ми дал номера на фирмата която ти е направила дъната за бойлера някакви насоки да ми дадеш.Мерси предварително :o :yawinkle: :prayer:
joro39 - специалист
фирмата е в Хасково телефона на лични.
joro39 написа:
фирмата е в Хасково телефона на лични.
Колега днес цял ден звъня на телефона но никой не вдига може ли да ми дадеш някакви насоки къде се намира фирмата в Хасково ако трябва на место да ида да ги намеря

Тема "направи си сам бойлер нераждавейка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: