• 1
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 59
Заваряване, ковачеството, студената обработка, тенекеджийството и др.
profesionalist_wood - майстор
pansim написа:
[quote="griffin" действително отватре леееко е различен спрямо снимките на руснаците спец те дават накви спойки че падат при мен май е мо добре направено ама не смея да го изпитам. Просто китайците ми се връзваха 200 евра до тука и като нямам сервиз е безмислено за мен.
10х за инфото :-)
За съжаление не е различен твоят инвертор, затова го пази от силни удари и вибрации.
А за китайците - споко поправям ги успешно в повечето случай, т.е. сервиз има :)[/quote]

Добре че си учил силова електроника :mrgreen:
dragozow - майстор
ще има ли АРС 200 ТИГ
Да, ще има. Стоката трябваше по план да е днес на пристанище Варна, но има някакво забавяне, което още не знам колко е.

Китайските се правят лесно и евтино в повечето случаи.
Гн. Драгозов пристигна ли стоката ,4е на 19 имам пат кам София .Ако доиде до тогава да мина да си взема една машинка 200 тик
dragozow - майстор
Още е на митница, по последни данни ще е при мен на 21.01(понеделник). Видяхте ли новите гаранционни условия?
valiopeshev - напреднал
Знаете ли ,че заводът за електроди в Ихтиман е затворен? Край на българските електроди.

http://ihtiman.net/?p=3748
idunno - специалист
Сега ще плъзнат всякакви китайски заместители :-D
gogo7777 - майстор
По- скоро корейски и турски :-D .
agj - майстор
idunno написа:
Сега ще плъзнат всякакви китайски заместители :-D
Това ли е най важното !? :x
И не е смешно а е тъжно,защото хора от завода са останали без работа ,има разбиване на българската икономика -на това ли трябва да се радваме и ехидно да злобеем! :evil:
dragozow - майстор
Разни азиатски фирми завземат пазара, както на всичко останало. Китайските с доставка ор десетки хиляди километри, мито и ДДС излизат по-евтино, не са и по-лоши.
idunno - специалист
Ти как успя да разбереш как и на какво се смея не ми много ясно...сигурно ясновидство.За всички е видно,че такова явление като българска икономика вече няма.Китайска,турска,гръцка развиваща се на гърба на бедния българин- такава има.Толкова за икономиката.Ако някое правителство го беше еня за българската икономика щеше да се сключват такива договори, които да гарантират запазването на българската индустрия, а не да я подаряват срещу комисионна.Като толкова някой е милеел за българската индустрия да не е продавал без пари нейните заводи.
Това, което ще се случи е, че ще се наложи на българските търговци освен китайски електрожени и маски да внасят и китайски електроди. :-D Усмивката да се разбира по-скоро като гримаса.
Виждам,че Драгозов се включил- той е специалист по китайска техника-той да каже.Аз и досега не изполвах ихтимански електроди и за в бъдеще няма да използвам.Защото по отношение на електродите използвам само една марка-Бьолер.
  • 1
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 59

Тема "Инверторни електрожени" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: