pansim написа:Бъркаш ме с някой !Не съм Асен !agj написа:! Описани са техническите параметри и ПВ-то при 60% -200А и при 100% -118А !Асене, въпроса е, че таблицата която е залепена изобщо не отговаря на действителните параметри на инвертора.
А тези червените, вътре като вашите ли са, на ДЕЛ, и на Драгозов???
Три моста работещи в паралел. Защото жълтия който аз тествах е съвсем различен.
gogo7777 написа:А ти що щеш на битака? И то да купуваш техника !ми и там има боклуци ,колкото и невероятно да ти си струва! (личен опит )Естествено, че има, ама на етикета си пише "това е боклук". Тук изобщо не е така вервай ми
![]()
Показания по-горе апарат има надпис на скалата 200А и на табелката е дадено 200А при дадено ПВ. Това не е реално, както и дадоха пример. Е това не е само с тая марка апарати, мога да ти изброя 20 такива като на половината даже ги предлагат и като професионални. Мога да ти се оплаквам колкото си искаш. Отначало и аз ползвах такива. Дадох една торба с пари да оборудвам бригадата с инвертори (и не само) и не ми се реваншираха на обекта (горят като за световно). И каква гаранция и ремонт получих, знаеш ли
. Никога няма да направя тая грешка отново. Има ментета, които даже и за хоби играчка не стават.
Тука от една седмица обикалят едни мангали и предлагат от тия есаб-и хасковските. Вече трети път се спират при мене и само ме дрънчат. Питам ги колко пари искаш бре, той казва 200лв. брато наполовината ги даваме. Нямах намерение да купувам, но циганина се вживявя в търговията и напъва. Викам му добре, ама трябва да го тествам да не вземе да изгори (реших да го изгоря пред него). На петия електрод ми падна бушона и след вдигането му ЕСАБ-а заскимтя и полека затихна и умря
. Най-смешното обаче е, че си събраха апарата и отидоха през 2 къщи да го предлагат пак. Естествено отидох и ги изгоних. От тогава не са се мяркали

Изобщо идеята да се купувам техника от битака ми е много странна!А особено пък заваръчна и особено пък Есаб…. а и каквато и да е друга реномирана марка !И изобщо всеки здравомислещ човек би трябвало да се сети че такова нещо като Есаб за 200лв.- НЯМА !И точно тук е момента да се направи граница между ментето и китайската стока която е евтина но в никакъв случай не е менте и както писах в по предните си постове трябва да отделим качественото и некачественото и изобщо какво и защо си купуваме !Затова са и форумите да си споделяме мнения впечатления и опит за да си направим избора най добре ! Това менте ЕСАБ което продават на битаците вероятно няма нищо общо с тези както ги наричат ”хасковските” само външния вид е същия вътре обаче най вероятно е съвсем различно това не мога да знам …но знам със сигурност че тези от ”хасковския” сайт са добри за цената на която се предлагат!Искам да уточня че не правя реклама на никой, а да съм полезен на хората който искат да си купят евтин инвертор който обаче в никакъв случай не е боклук и който след 5 електрода ще умре!