Със или без твое желание и участие китайчетата си се продават в количества,които могат да те доведат до умопомрачение.Това,че си видял няколко от хилядите,а може би десетките хляди продадени през последните години е повече от нормално.И 0.1 процент дефекти да дадат,пак ще има десетки примери на проблем с такива машини.Каква е моята машина много слабо ме интересува,по-важно е че зад нея стои цяла фабрика,а не един човек,и то хора с отношение и към собствената и към конкурентната техника.Целогодишно и всесезонно аз имам пълна гаранция,че няма да ми се спъне работата.Няма как да не ми бъде обслужена техниката,защото били в отпуска,или защото са заминали за чужбина или...каквито и да било пречки,произхождащи от работата с малки фирми и производители.А не е лошо да прочетеш в посочените от мен сайтове,че вече и спорните китайци от Хасково,не само си грантират гаранционна и извънгаранционна поддръжка,а и приемат всякаква заваръчна техника за ремонт.Т.е.-нищо не е така както го представяте.Работи си пич.И успех ти желая.На никого не пречиш,но не знам защо всички други ти пречат.По-споко и просто спри да си позволяваш плюнките по другите.Мислиш ли,че те,колегите ти с китайска и всякаква друга техника не виждат тези твои изцепки?Че не попрочитат какви ги дробите тук? Виждат ги и още как,но ти да виждаш някой да си позволява такива щуротии в изказванията? Близко е до ума,ама.....